VILÁGHÁBORÚT AKAR KIROBBANTANI AZ USA?

VILÁGHÁBORÚT AKAR KIROBBANTANI AZ USA?
loading...

VILÁGHÁBORÚT AKAR KIROBBANTANI AZ USA?

[cn-social-icon]

Az alább is látható videó tartalma rendkívül elgondolkodtató és megdöbbentő.

A Ken Jebsen, német újságíró által elmondottak nagymértékben megosztották az internetes társadalmat, és a témához rengeteg hozzászólás érkezett. Kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is! A videót alább nézheted meg.

Ken Jebsen, német újságíró beszél az amerikai hadiipar igazi céljairól, amely a médián keresztül hamis és félrevezető tájékoztatással uszítja Európát az oroszok ellen.

Köszönet egy jó barátnak a németről készített feliratért!

  • Egy hozzászólás a videóhoz: Mindenkinek ajánlom a figyelmébe: A Szovjetunió felbomlása után az USA vállalta, hogy az utódállamokat nem veszi számításba a NATO bővítésekor, más szóval, Oroszországot nem kívánja körbekeríteni.

Ennek pont az ellenkezőjét tapasztaltuk Gruzia és legutóbb Ukrajna esetében. Az USA megígérte, hogy Ukrajna biztonságának fokozása érdekében Ukrajna felvételt nyerhet a NATO-ba. Ezek után Oroszországnak nem volt más választása, mint az amúgy 90 százalékban orosz lakosságú Krim annektálása saját biztonsága érdekében. A Krim az egyetlen déli tengeri kijárat az orosz haditengerészet számára.

loading...Ezt minden józan nyugati elemző elismeri. Fontos mindig emlékezni a pontos időrendi sorrendre, különben könnyen összekeverjük az okot az okozattal. Az USA elhatározta, hogy megakadályozza Nyugat-Európa és Oroszország további közeledését, így a közép-európai országok ütközőzónává váltak. Az EU és Németország nagy óvatosságot tanúsít az ukrán konfliktus ügyében, de óriási amerikai nyomás alatt van.

A Kelet-Ukrajnában történtek szorosan összefüggnek azzal, hogy az ukrán vezetés nem hajlandó semmilyen gesztust tenni a Keleten élő orosz ajkú lakosság részére, tehát az ott élők nagy része az Oroszországhoz való csatlakozásban látja a hosszú távú megoldást saját helyzetének javítására.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a “Tetszik/Liked” gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes

Az amerikai propaganda érdekes módon nem beszél arról, hogy az ukrán vezetés milyen hibákat követ el, vagy arról, hogy Ukrajna a gazdasági összeomlás küszöbén áll. Ahogy Irakban sem támogatták az általuk szétbombázott ország újjáépítését, kíváncsi vagyok, hogy egy gazdasági csőd esetén ki fog a 70 milliós Ukrajna segítségére sietni. Tekintettel arra, hogy Magyarország szomszédos Ukrajnával, számunkra végképp nem közömbös, hogy az események milyen irányt vesznek.  • És egy másik vélemény: Milyen sokan értenek itt felsőfokon a világpolitikához, legtöbbjük nem tud helyesen írni a saját anyanyelvén se, számítógép segítségével se.

A félelmetes, az hogy ez a sok ember (tisztelet a kivételnek) vagy USA párti vagy Orosz párti, nem veszik észre, hogy európai pártinak kellene lenni, nem agymosott szajkónak ide vagy oda állva.

Pont erről szól a videó.

Ne legyen senkinek kétsége arról, hogy az oroszok vagy akárki nem törnének uralomra, elnyomásra, ha megtehetnék. Ma az USA a baj forrása holnap a ruszkik vagy valaki más.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások