KUTATÓORVOS VALLOMÁSA: AZ MMR VÉDŐOLTÁS AUTIZMUST OKOZ

KUTATÓORVOS VALLOMÁSA: AZ MMR VÉDŐOLTÁS AUTIZMUST OKOZ

Manapság az orvosi összeesküvések epikus méreteket öltenek!

Most azonban az oltóanyagipar kártyavárként omolhat össze, miután a CDC- az amerikai Járványügyi Hivatal- egyik kutatóorvosa: Dr William W. Thompson, A CDC epidemiológusa az emberiség hírnökeként bejelentést tett az MMR-oltás és az autizmus kapcsolatáról. A top CDC kutató azzal az igazsággal jött elő, ami már régóta foglalkoztatja az alternatív médiát. A CDC egyfolytában azt állítja, hogy az MMR oltóanyag hatásos és biztonságos…holott az ezidáig eltitkolt gyakorlati eredmények pont az ellenkezőjét mutatják.

Dr William W. Thompson Dr. Brian Hookerrel, a Focus Autism Alapítvány (FAF) elnökével beszélgetve elmondta, hogy az a 2004-es CDC tanulmány, amely a “Pediatrics” című tudományos folyóiratban jelent meg, az “Életkor az első kanyaró-mumpsz-rubeola védőoltás esetében autista gyerekek és illesztett iskolás kontroll csoportban: populáció-alapú vizsgálat a Atlanta metropolisz régiójából “- olyan adatokat tartalmaz, amelyeket szándékosan manipuláltak azért, hogy eltitkolják az oltóanyag és autizmust kapcsolatát.

Dr. Frank DeStefano, MD., Marshalyn Yeargin-Allsopp, MD. és Coleen Boyle, Ph.D. CDC munkatársak egy közös tanulmányt jelentettek meg 624 autista gyermekről. A tanulmány helyszíne Georgia, Atlanta volt. Ezeket a gyerekeket 1824 nem autista gyermek ellenében értékelték, akiknek mind életkorát, nemét, iskoláját és a vakcináció idejét összehangolták.

A két csoportban a gyermekek hasonló arányban kaptak védőoltást 18 hónapos és 24 hónapos koruk előtt, és legtöbbjük 12 és 17 hónapos koruk közt kapta az MMR védőoltást. Az elemzés alapján a kutatók azt állították, hogy nem találtak kapcsolatot az MMR-oltás és az autizmus között. Ezt az állítást Dr. Boyle, aki jelenleg a Születési Rendellenességek és Fejlődési Zavarok Nemzeti Központjának vezetője ( National Center on Birth Defects and Developmental Disabilities) a CDC-nél, egy 2012-es kongresszusi meghallgatáson meg is ismételt!

loading...

CDC megváltoztatta a tanulmány mintájának méretét azért, hogy elleplezze az MMR oltóanyag és autizmus kapcsolatát, különösen feketebőrű fiúk esetén

Ezek az eredmények persze egyszer és mindenkorra azt bizonyították, hogy az MMR nem okoz autizmust. Persze ezt a kijelentést a főfolyású média tagadhatatlan tényként is kezelte mindeddig. De a CDC igazmondó hírnöke: Dr William W. Thompson szerint a tanulmányban nem minden az, aminek látszik.

A kutatás korai szakaszában nyilvánvalóan kiderült, hogy azok az afro-amerikai fiúk, akik három évesen, vagy attól fiatalabb korban kapták meg az MMR oltást, 340 százalékkal nagyobb valószínűséggel lettek autisták, mint a többi gyerek. Ez nyilvánvalóan nem az, amit a CDC találni szeretett volna, mert ez az ami elárulta volna az oltóanyagiparral köttetett hűségüket. Így a CDC alapvetően konvertálva az eredményeket lenyesegette azokat a gyerekeket a mintából, akik nem rendelkeztek Georgia állambeli születési anyakönyvi kivonattal.

“A CDC kutatói kirekesztették a tanulmányból azokat a gyerekeket, akiknek nem volt Georgia állambeli születési anyakönyvi kivonatuk – ezzel 41%-al csökkentve a vizsgált minta nagyságát”- magyarázza a hírnök. “Ezen önkényes kritériumok bevezetése az elemzésbe azt eredményezte, hogy a tanulmány mérete jelentősen csökkent, így az a statisztikai megállapítás, miszerint erős kapcsolat van az MMR és az autizmus között afrikai-amerikai fiúk esetében, teljesen kitörlődött.”

Dr. Wakefield új filmje leleplezi az MMR-autizmus csalást

Amit a CDC végeredményben tett az az volt, hogy az eredeti tanulmány feltételeit megmásította miután kiderült, hogy az eredeti tanulmány káros kapcsolatokat mutatott az MMR és autizmus között . Más szóval, a CDC szándékosan tartotta vissza az igazságot, hamis vizsgálati eredményt publikált, ami ezután már előre meghatározott tényhez vezetett.

“Az eredeti tanulmány először “Pediatrics” című lapban jelent meg, amely pénzügyi támogatást kap az oltóanyagipartól reklámokon és közvetlen adományokon át”-tette hozzá a FAF bejelentés. “[Ezt a csalárd tanulmányt] széles körben használják mind a CDC és a közegészségügyi szervezetek arra, hogy elutasítsanak mindenféle kapcsolatot a vakcinák és az autizmus között. Közben ez a neurológiai zavar egyre csak növekvő tendenciát mutat.”

Olyan emberek, mint pl: Dr. Andrew Wakefield, egy brit gasztroenterológus, akinek karrierjét korábban már derékba törte ugyanez a felfedezés, végre visszaállhatnak a kutatók sorába. Többé a főfolyású média nem lesz képes azt állítani, hogy nincs kapcsolat a vakcina és az autizmus között, mivel ezt a nagy megtévesztést a CDC többé nem tudja fenntartani.

“10 éves lehetséges kutatást hagytunk ki, mert a CDC le van bénulva bármitől ami kapcsolatot mutat az autizmussal”- ismerte be a CDC hírnök- aki azt mondja, hogy nagyon sajnálja korábbi részvételét az MMR-autizmus tényének elferdítésében. “Nem teszik a dolgukat, azt amit kellene csinálniuk, mert félnek annak vizsgálatától, amelyek esetleg összefüggést mutatnak az autizmussal. ”

A Dr. Wakefield rendezésében készült új rövidfilm, amelyet az olvasó magyar felirattal nézhet meg a NATURAHIREK.COM fordításának köszönhetően!
Vizuális idővonalat ad a CDC MMR és autizmus kapcsolatának eltitkolásáról, és összeköti az eseményeket a Tuskegeeben történő szifilisz kísérlettel, melyet gyanútlan afroamerikaiakon végeztek az 1930-as években.
Tudnodkell

Facebook hozzászólások