OSZTÁLYTÁRSAK MESÉLTEK KIM DZSONG UNRÓL

OSZTÁLYTÁRSAK MESÉLTEK KIM DZSONG UNRÓL

Osztálytársak meséltek Kim Dzsong Unról.

[good_old_share]


Néhány érdekesség az Észak-Koreai vezetőről.

Kim Dzsong Un-t valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen az Észak-Koreai vezetőről már mindenki hallott. Jelenleg szinte egész Amerika tőle tart a legjobban, és egész Európa arról beszél, hogy vajon mit fog tenni a diktátor, mit válaszol rá Amerika, és hogy vajon kitör-e a harmadik világháború.
Kim elég nagy titokban él. A hírek szerint 3 gyermeke is van, a 3. nem rég született meg, azonban nem tudni, hogy hol élnek, mennyi idősek, és még a nemüket sem tudni.

loading...

Egy olyan emberről, akiről ennyire keveset tudni, valószínűleg mindenki azt gondolná, hogy egész életében így élt, azonban ez nem igaz.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Kim ugyanis nem magántanuló volt, mint azt sokan hiszik, hanem rendes iskolába járt, természetesen álnéven, de néhányan azért tudták, hogy ki is ő valójában.

Túlságosan sokat így sem tudni a fiatalkoráról, de azért néhány érdekesség akad, amit valószínűleg még nem hallottak.Kim 1998 és 2000 között, egy Svájci bentlakásos iskolába járt, az apja utasítására. Ezalatt a rövid 2 év alatt nem sok mindent tudtak meg róla az osztálytársai, de néhány dolgot elmeséltek, amikor egy lap felkereste őket.

Visszafogott, csendes embernek ismerték:

Az egyik osztálytársa elmesélte a lapnak, hogy Kimet csendes embernek ismerték, és kissé visszahúzódó volt, és sosem mutatta düh jeleit. Egyetlen alkalommal azonban nála is elszakadt a cérna, amikor a szakács hideg spagettit tálalt fel.

Az osztálytársa azt mondta, hogy Kim ekkor nagyon felhúzta megát, és csúnyán lehordta a személyzetet a hideg étel miatt.

Imádta a kosárlabdát:

Az osztálytársai arról is meséltek, hogy Kim imádta a kosárlabdát, és a kedvenc csapata a Chicago Bulls volt. Tele volt kosaras cuccokkal, emléktárgyakkal, és imádta az Air Jordans cipőket.

Szerette az akciófilmeket: Amikor a fiatal Kim nem a kosármeccseket nézte, akkor szerette filmezéssel tölteni a napot. Leginkább Jackie Chan filmeket nézett.

Álnéven tanult:
Kim inkognitóban szeretett volna maradni, és Pak Un néven iratkozott be az iskolába. Azt mondta, hogy a nagykövetség egyik alkalmazottjának a fia. Ez az álca azonban nem tartott túl sokáig, ugyanis 1-2 osztálytársának elmesélte, hogy igazából ki is ő.

Egyikük azt nyilatkozta, hogy nem hitt neki, hiszen az ilyen emberek általában nem szoktak normális iskolába járni, azonban mára már tudja, hogy igazat beszélt.

Melegítőkben járt:

A fiatal Kim inkább a kényelmes öltözetet szerette, nem az elegánsat. Leginkább Nike melegítőket hordott.

Volt kísérete:

loading…


Az is kiderült, hogy Kim kísérettel járt. Kim körül mindig voltak őrök, és mindig lesték minden óhaját. Ezen kívül pedig két alkalmazott mindig felvette a kosármeccseket Kimnek.

Nyomtalanul eltűnt:

Mint már említettük, csak 2 évet járt az iskolába, ugyanis 2000-ben egyszerűen csak egyik napról a másikra eltűnt. Nem adta semmi jelét annak, hogy készülne valahová, így nem is értették, hogy mi történt vele. A legtöbben azt hitték, hogy biztosan beteg, és hamarosan visszajön.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások