A RÓKAFALUNÁL NINCS JOBB HELY A VILÁGON – VIDEÓ

A RÓKAFALUNÁL NINCS JOBB HELY A VILÁGON - VIDEÓ
loading...

A rókafalu a legjobb hely a világon.

[good_old_share]


Ha egyszer Japánban járunk, mindenképpen látogassunk el oda.
Rengeteg helyen van a világon állatkert, és különösebbnél különösebb állatokat is megismerhetünk ezeken a helyeken. De rókafalu csak egy van, és azoknak akik szeretik a rókákat, ez mindenképpen egy kötelező látnivaló.

Az egyetlen probléma csak az vele, hogy a világ másik felére kellene utaznunk, hogy meglátogassuk ezt a nem mindennapi helyet.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

A japán rókafaluban minden nap várják a látogatókat, és összesen 6 rókafaj, több mint 100 egyede él itt.Megtalálhatóak itt ezüstrókák, sarki rókák, és vörös rókák is, és még 3 másik rókafaj.

A Fox Village-nek elnevezett parkban a rókák nagyon barátságosak, bár azért kézből nem ajánlatos őket etetni, és nem árt odafigyelni az értéktárgyainkra, ugyanis nagyon szeretnek lopni. Ettől függetlenül nyugodtan simogathatjuk őket, és sétálgathatunk közöttük.

De ha megvásároljuk a 100 jenért, azaz 250 forintért kapható rókaeledelt, akkor a rókák fognak utánunk sétálni, ugyanis képesek akár órákon át követni a kiszemelt embert, egy-egy falat reményében.
A parkot 1990-ben alapították, és mára már egy hatalmas helyi, és turistalátványossággá vált, ami nem is csoda, hiszen nem mindennap találkozik az ember több száz barátságos rókával.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
ÚJ ANDROIDOS VÍRUS TERJED, AMI LEZÁRJA A TELEFONT
ÚJ ANDROIDOS VÍRUS TERJED, AMI LEZÁRJA A TELEFONT

Egy új androidos vírus terjed. [good_old_share] A vírus képes lezárni a telefonunkat, és megváltoztatni a PIN-kódot. Sajnos egyre több, és...

VEGYSZEREZETT CSIRKEMÁJAT ÁRUL TÖBB MAGYARORSZÁGI ÜZLETLÁNC
VEGYSZEREZETT CSIRKEMÁJAT ÁRUL TÖBB MAGYARORSZÁGI ÜZLETLÁNC

Vegyszerezett csirkemájat árul több magyarországi üzletlánc. [good_old_share] A vegyszerezett csirkemájakat remélhetőleg nemsokára eltávolítják a polcokról. Nagyon olcsó, Pendrix márkájú csirkemáj...

Close