KÉTSZINTES MOBILHÁZ FILLÉREKÉRT

KÉTSZINTES MOBILHÁZ FILLÉREKÉRT.
loading...

KÉTSZINTES MOBILHÁZ FILLÉREKÉRT

Már nem csak külföldön, de hazánkban is egyre többen kedvelik, és választják a mobilházakat.

Ezek az otthonok rengeteg előnnyel rendelkeznek. Nem csak rendkívül olcsók, (a hagyományos házakhoz képest), de könnyen költöztethetőek, kis helyigényűek, és általában a berendezés is be van építve, kulcsrakészek, így a vevő szinte azonnal bele is költözhet. Mindezek mellett rendkívül lakájosak is. 

Magyarországon is elérhető a kétszintes mobil ház, mindössze 650.000 Ft-ért!

Külföldön is komoly hagyományai vannak.

Mobilitása miatt nagyon szeretik, és sokan használják például Amerikában, de ha Európánál maradunk, akkor például Hollandiában is nagyon elterjedt ez a lakhatási megoldás.

loading...

Hollandiában elsősorban a nyaralóövezetekben találkozhatunk ezekkel a házakkal. Tavasztól őszig rengeteg család használja hétvégi pihenőnek ezeket a praktikus otthonokat.

Elmondhatjuk, hogy olcsó ház-, lakás- és nyaralómegoldás, építkezés nélkül, kulcsrakészen!

Általánosságban elmondható, hogy a mobilházak teljesen berendezettek. Rendelkeznek szobákkal, konyhával, fürdőszobával. Felszereltségükben megtalálhatók a bútorok is. A konyhában tűzhely, hűtő, mosogató, szagelszívó, étkező garnitúra, a fürdőszobában pedig zuhanykabin, mosdó, wc, bojler is megtalálható. A szobákban szekrények, ágyak, asztalok és polcok be vannak építve.

Ez is érdekelhet: HIHETETLEN? 4 NAP ALATT FELÉPÍTHETŐ CSALÁDI HÁZ 60 EZER FORINTTÓL! Olcsó és költöztethető: nézd meg, milyen egy Pop-Up ház!A franciaországi MultiPod Studio a passzív ház egy olyan prototípusát alkotta meg, mely honlapjuk szerint amellett, hogy lényegesen csökkenti az energiaköltségeket, durván négy nap alatt felépíthető, ráadásul…TOVÁBB >>> http://www.netextra.hu/hihetetlen-4-nap-alatt-felepitheto-csaladi-haz-60-ezer-forinttol/

Az épület áram, és a vízellátásra is több megoldás létezik. Van olyan, amelyik gyorsan közművekre csatlakoztatható, a másik megoldás pedig az, ahol szennyvíz egy tartályba kerül, a vizet pedig egy elektromos szivattyú juttatja a csapba. Az áramot nagy teljesítményű akkumulátor biztosítja, melyet benzines aggregátorral lehet feltölteni. Ez értelemszerűen teljes függetlenséget biztosít a tulajdonosának. Mindkét megoldás bárhol letelepíthető, és a ház azonnal beköltözhető.

Természetesen tudjuk, hogy ez nem a leg kényelmesebb megoldás, de még mindig jóval olcsóbb megoldás, mint egy albérlet fizetése. Arról nem is beszélve, hogy a mobilitás miatt az ember bárhová költözik, mindig a saját lakásában hajthatja álomra a fejét.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Read previous post:
ELZÁRJÁK AZ OROSZOK A GÁZT!
ELZÁRJÁK AZ OROSZOK A GÁZT!

Az oroszok készítik az orosz – török gázvezetéket, ha elkészülnek, akkor lekapcsolják az Ukrajnán átmenő gázvezetéket. Ezen a vezetéken keresztül kap...

ILYEN LUXUSTANKKAL JÁR OBAMA
ILYEN LUXUSTANKKAL JÁR OBAMA

A világ legbiztonságosabb autójával jár Obama elnök. A limuzin egy igazi szörnyeteg, amely legfeljebb 100 km/h-s sebességgel tud haladni. Az...

Close