ELZÁRJÁK AZ OROSZOK A GÁZT!

ELZÁRJÁK AZ OROSZOK A GÁZT!
loading...

Az oroszok készítik az orosz – török gázvezetéket, ha elkészülnek, akkor lekapcsolják az Ukrajnán átmenő gázvezetéket.

Ezen a vezetéken keresztül kap Magyarország gázt Ukrajnán keresztül, valamint az alábbi országok: Ausztria, Bulgária, Horvátország, Szlovénia, Szlovákia, Szerbia, Moldávia, Macedónia, Románia.

A török – görög határon építenek gáztárolókat. Ezután majd ott meg lehet venni a gázt, de elszállítani nem lehet, mert nincs gázvezeték.

“A döntés végleges” figyelmeztetett Alekszander Novak orosz energetikai miniszter, melyet Alekszej Miller, a Gazrpom elnöke is megerősített.

Tehát örökre és véglegesen leállítják az Ukrajnán keresztüli gáz szállítást Európa felé az oroszok!

loading...

A Déli Áramlat megépítésének is az volt a célja, hogy kizárják a szállításból az oroszok az ukránokat. Mivel az EU megfúrta az oroszok tervét, most biztosan nem kap gázt egyszerű módon.

Egy fontos tény azért még nagyon elgondolkodtató. Ez pedig az, hogy az Ukrajnán most átmenő vezetékek kapacitása 183 milliárd köbméter évente, az újonnan építendő török rendszer ennek az egyharmadát 60 milliárd köbmétert tud elszállítani.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Read previous post:
ILYEN LUXUSTANKKAL JÁR OBAMA
ILYEN LUXUSTANKKAL JÁR OBAMA

A világ legbiztonságosabb autójával jár Obama elnök. A limuzin egy igazi szörnyeteg, amely legfeljebb 100 km/h-s sebességgel tud haladni. Az...

UTCÁRA DOBOTT CSECSEMŐ ÉLETÉT MENTETTE MEG EGY MACSKA.
UTCÁRA DOBOTT CSECSEMŐ ÉLETÉT MENTETTE MEG EGY MACSKA

UTCÁRA DOBOTT CSECSEMŐ ÉLETÉT MENTETTE MEG EGY MACSKA Az oroszországi Obnyinszkban éjjel egy csecsemőt kitettek egy lépcsőházi bejárat elé. A...

Close