A MAGYAR NEMZET SZÁNDÉKOS TÖNKRETÉTELE

loading...

A MAGYAR NEMZET SZÁNDÉKOS TÖNKRETÉTELE


Az alább látható videó-összeállítás a Privatizáció című nagy sikerű dokumentumfilm forgatása során eddig fel nem, használt nyersanyagokat tartalmazza!
Igyekszik bemutatni, hogy a külföldi nagytőke milyen módon hálózta be azokat a nemzetáruló „honfitársainkat”, akik segítségével a „rendszerváltás” időszakától napjainkig hatékonyan fosztogatják hazánk értékeit, nemzeti vagyonát.

A Privatizáció című dokumentumfilmet ide kattintva nézheted meg, alább pedig az összeállítást láthatod.

A filmet a Komló Média készítette. Az összeállítás leírása:

loading...

A komlomedia.hu által legyártott Privatizáció c. dokumentumfilm forgatása során több olyan nyersanyag maradt birtokunkban, ami a nyilvánosságra tartozik.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Varga István közgazdász sok olyan tényt tár a nézők elé, mely nincs a köztudatban. Vállalata révén személyesen részese volt a privatizációnak.

A Növényolaj-ipari és Mosószergyártó Vállalat (NMV) privatizációjában testközelből tapasztalhatta meg a háttérben folyó csalásokat, visszaéléseket.
Kedves Olvasónk! A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE !
Szólj hozzá

Hozzászólás