LÉLEGZETELÁLLÍTÓ MŰSORT KÉSZÍTETTEK DRÓNOK SEGÍTSÉGÉVEL – VIDEÓ

LÉLEGZETELÁLLÍTÓ MŰSORT KÉSZÍTETTEK DRÓNOK SEGÍTSÉGÉVEL - VIDEÓ
loading...

Gyönyörű videót készítettek drónok segítségével.

[good_old_share]

Azonban most magukat a drónokat videózták.

A drónokkal gyönyörű felvételeket lehet készíteni, és mára már nagyon sok ember hobbija lett a drónozás, és a drónokkal való filmezés is.




loading...

Most az Intel megmutatta azt, hogy nem csak a drónokkal lehet lenyűgöző felvételeket készíteni, hanem magukról a drónokról is. Persze ehhez kell egy jó koreográfia is.

Az Intel tavaly bekerült a Guinness-rekordok könyvébe azzal a látványos mutatvánnyal, hogy 100 drónt reptettek egyszerre, hiszen előttük még senki sem szállt fel ennyi drónnal együtt.

A mutatványt most újra bemutatták, egy teljesen új helyszínen, és a drónokra lámpákat szereltek, és egy elképesztően szép fény-showt adtak elő.

Ezzel bebizonyították azt, hogy a drónoknak nagy jövője van ilyen téren is, hiszen sokan szívesen néznének meg egy ilyen show-t, ráadásul akár még nagyobb zenei fesztiválokon is tökéletes műsor lehetne.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/




Read previous post:
ILYEN KÖZELRŐL MÉG NEM VIDEÓZTAK TORNÁDÓT
ILYEN KÖZELRŐL MÉG NEM VIDEÓZTAK TORNÁDÓT

Egy elképesztő videóra bukkantunk. [good_old_share] Egy csapat az életét is kockára tette, hogy elkészítsék a legjobb tornádó felvételt. Bizonyára már...

A VILÁGÉGÉS ELKERÜLHETETLEN?
A VILÁGÉGÉS ELKERÜLHETETLEN?

A VILÁGÉGÉS ELKERÜLHETETLEN? [good_old_share] A migránsáradat vajon véletlenül indult el? A válasz egyszerű. Nem. (videó alább)   Előre megtervezetten, profi...

Close