KIBÍRNAK A FELNŐTTEK 10 PERCET EGY FELFORRÓSODOTT KOCSIBAN? – VIDEÓ

KIBÍRNAK A FELNŐTTEK 10 PERCET EGY FELFORRÓSODOTT KOCSIBAN
loading...

Amerikában szinte minden héten meghal egy gyerek, mert a szülei a tűző napon az autóban hagyják.

[cn-social-icon]

Sokszor tapasztalhatjuk, hogy bizonyos felnőttek mennyire felelőtlenek. Sajnos néha még akkor is így van, ha gyermekekről van szó. Nemrég egy 2 éves kislány halt meg, akit az autóban felejtettek.

Erre akarja felhívni a figyelmet egy amerikai jótékonysági szervezet, a Kar4Kids, aki felnőtteken tesztelte le, vajon ők mennyit bírnak ki egy tűző napon álló, zárt autóban.

loading...

A szervezet tagjai, embereket keretek meg az utcán, és 100 dollárt ajánlottak fel nekik, ha végigcsinálják a kísérletet.

A feladatuk az volt, hogy ki kellett bírniuk az autóban 10 percig, felhúzott ablakoknál, szellőzés nélkül.

A biztonság kedvéért még egy pánikgombot is beépítettek az autóba, amelyet ha megnyomtak, azonnal kiszabadították őket.

A jelentkezők először persze magabiztosak voltak, aztán ahogy telt az idő egyre rosszabbul lettek. A nagy részük már a 7. percnél megnyomta azt a bizonyos pánikgombot.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Miután kiengedték őket, és megitatták, utána elmondták, hogy már az elején nehezen kaptak levegőt, később pedig már színte egyáltalán nem. Volt, aki nem hitte el, hogy csak 2 percig volt az autóban, mert sokkal többnek érezte.

Egy bezárt autóban 20 perc alatt 43 fokos hőség is kialakulhat, még akkor is, ha kint csak 26-27 fok van. A 30-35 fokos kánikulában pedig akár 10 perc alatt 70 fokosra is felforrósodhat az autó belseje, mivel a műanyag alkatrészek nagyon gyorsan melegednek át.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes
 [cn-social-icon]

Read previous post:
ILYEN A TŰZOLTÁS TESTKÖZELBŐL!
ILYEN A TŰZOLTÁS TESTKÖZELBŐL!

Ezen a videón átélhetjük, hogy milyen is lehet a tűzoltóknak. [cn-social-icon] A tűzoltókra felszerelt kamerának köszönhetően, most megnézhetjük, hogy igazából...

FÖLDÖNKÍVÜLI LÉNYT TALÁLTAK INDIÁBAN?
FÖLDÖNKÍVÜLI LÉNYT TALÁLTAK INDIÁBAN?

Indiában készült ez az érdekes fotó ami azóta bejárta a világot. [cn-social-icon] Egy furcsa lényre bukkantak Indiában, amiről fotó is...

Close