MARIHUÁNAÜLTETVÉNYT TALÁLTAK EGY RENDŐRKAPITÁNYSÁGON!

MARIHUÁNAÜLTETVÉNYT TALÁLTAK EGY RENDŐRKAPITÁNYSÁGON!

A sok pénznél jobb a több pénz…Valószínű, hogy a rend éber őreit is ez az életfelfogás vezérelte. Lengyelországban ott találtak marihuána ültetvényt, ahol talán senki sem keresné szándékosan. Az ültetvény ugyanis a városi rendőrkapitányságon volt.

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet –  tartja a közmondás. Igaz, ebben az esetben hivatalosan kendervirágról beszélhetünk, de ez elhanyagolható, apró tényező.

Azt nem lehet pontosan tudni, hogy a kapitányság dolgozói a fusimunkában termesztett növényt az asszonynak szánták nőnapra, vagy esetleg szabadidejükben botanikai ismereteket oktattak egymásnak, de tény, hogy a marihuána bokrokat még szeptemberben fedezték fel a Lengyel Plock város rendőrkapitányságának területén, a rendőrkutyáknak szállást adó kennelek közelében, de a helyi ügyészség csak a héten indított hivatalos nyomozást a kábítószernek minősülő növények miatt.

A marihuánákat akkor fedezték fel, amikor átköltöztek a rendőrkapitányság új épületébe. A növényeket egy olyan területen találták, ami hivatalosan a lengyel központi nyomozóhivatalhoz tartozik. Azt nem közölték, hogy mennyi növényről van szó.

Az ügyészek október óta foglalkoznak az esettel, és a rendőrség is belső vizsgálatot indított, kikérdezve minden rendőrt, akinek bejárása volt az érintett területre. A helyi rendőrség nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban, elmondásuk szerint arra várnak, hogy az ügyészség lezárja a nyomozását.

loading...

Azt még nem sikerült megállapítani, hogy ki, vagy kik ültették el a rendőrségi területre a marihuána bokrokat, de még azt sem tudni biztosan, hogy szándékosan kerültek oda, vagy kiszóródott magokból nőttek ki, felügyelet nélkül. Habár az utóbbi feltevés elég hihetetlennek tűnik.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Facebook hozzászólások