A CIA ELISMERTE HOGY ŐK ÁLLNAK A RÉGI UFÓÉSZLELÉSEK TÖBB MINT FELE MÖGÖTT!

loading...

A CIA egy titkosítás alól feloldott jelentésben ismerte el hogy az 50-es 60-as években ők álltak az ufóészlelések fele mögött.

A CIA hétfőn a hivatalos Twitter-oldalán közölte, hogy az idén nyilvánosságra hozott iratai közül azt olvasták el a legtöbben, amelyikben elismerik: ők tehetnek az 50-es és 60-as években történt ufóészlelések több mint feléről. Az amerikai hírszerzés 1998-as jelentése szerint az U2-es kémrepülőt nézték UFO-nak.

A jelentésben leírták hogy az U2-es kémrepülő megjelenése után jelentősen megnőttek az ufo észlelések.

Természetesen azt ebben az esetben sem tudhatjuk, hogy a CIA közleménye ismét csak egy dezinformáció-e, vagy az állításaik valóban megfelelnek a valóságnak. Azt viszont pontosan tudjuk, hogy az idegen objektumokkal kapcsolatban már hosszú évtizedek óta folyamatosan „ködösítenek”.

loading...

Mindenesetre olvasóink figyelmébe ajánljuk AZ IDEGENEK KÖZTÜNK ÉLNEK -EGY VEZETŐ TUDÓS BESZÁMOLÓJA + VIDEÓK, FOTÓK! című cikket, ezzel a gondolattal: Az igazságot csak egy ideig lehet elnyomni, mert az egy ponton túl úgyis utat tör magának.

Az észleléseknek az adott hitelességet, hogy azok nagyrészt utasszállító gépek pilótáitól származtak, akik a légi irányításnak jelentették, hogy furcsa repülő tárgyakat láttak olyan magasságban repülni, amire az akkori repülők nem voltak képesek.

A pilóták csak azt nem tudták, hogy az amerikai kormányzat kifejlesztett egy szupertitkos repülőt, ami képes volt 18 kilométer magasan repülni, miközben a kereskedelmi járatok 3 és 6 kilométer között repültek, és az ismert katonai gépek is 12 kilométer alatt maradtak. A jelentés szerint leginkább a kémrepülők szárnyáról visszaverődő napfény miatt lehetett észrevenni a magasan szálló gépeket.

A U2-esek miatt olyan sok bejelentés kezdett el érkezni, hogy az amerikai légierő válaszul elindította a Blue Book (Kék Könyv) projectet, az ufóészlelések kivizsgálására. A jelentéseket vizsgáló emberek rendszeresen megkeresték a CIA-ét, adatokat kérve tőlük a kémrepülők bevetéséről, és azok alapján kiderült, hogy az ufóészlelések több mint fele mögött az U2-esek álltak. De persze ezt abban az időszakban nem lehetett elmondani az embereknek.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szólj hozzá

Hozzászólás