A CIA ELISMERTE HOGY ŐK ÁLLNAK A RÉGI UFÓÉSZLELÉSEK TÖBB MINT FELE MÖGÖTT!

A CIA ELISMERTE HOGY ŐK ÁLLNAK A RÉGI UFÓÉSZLELÉSEK TÖBB MINT FELE MÖGÖTT!
loading...

A CIA egy titkosítás alól feloldott jelentésben ismerte el hogy az 50-es 60-as években ők álltak az ufóészlelések fele mögött.

A CIA hétfőn a hivatalos Twitter-oldalán közölte, hogy az idén nyilvánosságra hozott iratai közül azt olvasták el a legtöbben, amelyikben elismerik: ők tehetnek az 50-es és 60-as években történt ufóészlelések több mint feléről. Az amerikai hírszerzés 1998-as jelentése szerint az U2-es kémrepülőt nézték UFO-nak.

A jelentésben leírták hogy az U2-es kémrepülő megjelenése után jelentősen megnőttek az ufo észlelések.

Természetesen azt ebben az esetben sem tudhatjuk, hogy a CIA közleménye ismét csak egy dezinformáció-e, vagy az állításaik valóban megfelelnek a valóságnak. Azt viszont pontosan tudjuk, hogy az idegen objektumokkal kapcsolatban már hosszú évtizedek óta folyamatosan „ködösítenek”.

loading...

Mindenesetre olvasóink figyelmébe ajánljuk AZ IDEGENEK KÖZTÜNK ÉLNEK -EGY VEZETŐ TUDÓS BESZÁMOLÓJA + VIDEÓK, FOTÓK! című cikket, ezzel a gondolattal: Az igazságot csak egy ideig lehet elnyomni, mert az egy ponton túl úgyis utat tör magának.

Az észleléseknek az adott hitelességet, hogy azok nagyrészt utasszállító gépek pilótáitól származtak, akik a légi irányításnak jelentették, hogy furcsa repülő tárgyakat láttak olyan magasságban repülni, amire az akkori repülők nem voltak képesek.

A pilóták csak azt nem tudták, hogy az amerikai kormányzat kifejlesztett egy szupertitkos repülőt, ami képes volt 18 kilométer magasan repülni, miközben a kereskedelmi járatok 3 és 6 kilométer között repültek, és az ismert katonai gépek is 12 kilométer alatt maradtak. A jelentés szerint leginkább a kémrepülők szárnyáról visszaverődő napfény miatt lehetett észrevenni a magasan szálló gépeket.

A U2-esek miatt olyan sok bejelentés kezdett el érkezni, hogy az amerikai légierő válaszul elindította a Blue Book (Kék Könyv) projectet, az ufóészlelések kivizsgálására. A jelentéseket vizsgáló emberek rendszeresen megkeresték a CIA-ét, adatokat kérve tőlük a kémrepülők bevetéséről, és azok alapján kiderült, hogy az ufóészlelések több mint fele mögött az U2-esek álltak. De persze ezt abban az időszakban nem lehetett elmondani az embereknek.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Read previous post:
MARIHUÁNAÜLTETVÉNYT TALÁLTAK EGY RENDŐRKAPITÁNYSÁGON!
MARIHUÁNAÜLTETVÉNYT TALÁLTAK EGY RENDŐRKAPITÁNYSÁGON!

A sok pénznél jobb a több pénz…Valószínű, hogy a rend éber őreit is ez az életfelfogás vezérelte. Lengyelországban ott találtak marihuána...

AGGASZTÓ JELEK! MEGINT FÖLDRENGÉS NÓGRÁD MEGYÉBEN!
AGGASZTÓ JELEK! MEGINT FÖLDRENGÉS NÓGRÁD MEGYÉBEN!

AGGASZTÓ JELEK! MEGINT FÖLDRENGÉS NÓGRÁDMEGYÉBEN! Egyre sűrübben reng a föld Nógrád megyében! Negyedszer is megmozdult a föld Iliny község közelében,...

Close