HA EZ IGAZ, AKKOR NAGYON NAGY BAJBAN VAN EURÓPA!

HA EZ IGAZ, AKKOR NAGYON NAGY BAJBAN VAN EURÓPA!
loading...

HA EZ IGAZ, AKKOR NAGYON NAGY BAJBAN VAN EURÓPA!

[good_old_share]


Egy megdöbbentő cikket közölt a The Local című lap. A Portál azt állítja, hogy egy oknyomozó újságíró beépült a migránsok közé, és mint menedékkérő, 35 menekültszállón szállásoltatta el magát Ausztria, Németország és Svájc különböző migránsszállóin.
Tulajdonképpen az egész nyarát arra áldozta, hogy mint fedett oknyomozó leleplezze, hogy milyen élet folyik a menekültszállók falai mögött.

Az oknyomozó riporter és terrorizmus szakértő Shams Ul-Haq 15 évvel korábban érkezett Németországba Pakisztánból ugyanúgy, mint sok menekült napjainkban. Akkoriban még egy szót sem tudott Németül. Szinte azonnal iskolába iratkozhatott, és hamarosan megteremtette az egzisztenciáját is.

loading...

Azóta viszont minden megváltozott és a helyzet kaotikus lett. Az Európára leselkedő veszély pedig napról napra nő.

Az újságíró úgy érzi, hogy az Európai embereknek joguk van megtudni, hogy milyen veszély fenyegeti őket valójában. Elmondta, hogy nem volt nehéz beépülni a menekültek közé. Mindössze annyi volt a dolga, hogy néhány napig nem borotválkozott, és elhasználódott ruhát húzott magára.
A hatóságoknak sem szúrt szemet. Azt állítja, hogy csak néhány táborban vettek tőle ujjlenyomatot, de nyilvánvalóan azokat senki sem ellenőrizte, így gyakorlatilag szabadon mozoghatott, és mehetett egyik táborból a másikba. Így sikerült neki, mint ellenőrizetlen „menekültnek” egyetlen nyár alatt három országba, és 35 menekültszállóra is eljutnia.

Arról is beszámolt, hogy például Alsó-Ausztriában, mikor megunta a befogadó állomást, egyszerűen átmászott a kerítésen, és így távozott. De azt is elmondta, hogy Kreuzlingenben (észak-keleti Svájcban), egyszerűen kérte, hogy szüntessék meg a menekültügyi eljárást, és máris szabadon távozhatott öt másik migránssal együtt. Senkit sem zavart, hogy nincsenek úti okmányaik, szabadon mozoghattak, és mehettek bárhova.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A szakértő azt állítja, hogy a radikális iszlamisták ott vannak a táborokban, és folyamatosan befolyásolják "térítik" az ott élő migránsokat. Az a feladatuk, hogy minél több menekültet az ő oldalukra állítsanak és radikalizálják őket.
Az újságíró szerint nincs is nehéz dolguk – "még eleinte mindenki hálás volt, hogy egy tető van a fejük felett, mostanra megváltozott a helyzet". A hatóságokat és az államot szidják a migránsok a rossz étel, és a körülmények miatt. Az elégedetlenség és a feszültség napról napra nő a szállókon, így egyre többen csatlakoznak a radikális iszlamistákhoz. Ezzel az európát fenyegető veszély is folyamatosan nő. Az újságíró úgy érzi, hogy az európai embereknek ezt joguk van megtudni.

Véleményed szerint a Magyar hatóságok megfelelően kezelik –e a migránshelyzetet

Megnézem az eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

loading…


Többen is jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

Forrás [apss_share]

loading…


Read previous post:
A KÜLÖNBÖZŐ FÁJDALMAKNAK LELKI OKAI IS LEHETNEK
A KÜLÖNBÖZŐ FÁJDALMAKNAK LELKI OKAI IS LEHETNEK

A különböző fájdalmaknak lelki okai is lehetnek. [good_old_share] Nézzük meg, hogy a lelki dolgok milyen fájdalmakat okozhatnak. Sokan úgy tartják,...

EGY KÍNAI CIRKUSZBAN LEKÖTÖZNEK EGY TIGRIST, HOGY AZTÁN A NÉZŐK LOVAGOLHASSANAK RAJTA - VIDEÓ
EGY KÍNAI CIRKUSZBAN LEKÖTÖZNEK EGY TIGRIST, HOGY AZTÁN A NÉZŐK LOVAGOLHASSANAK RAJTA – VIDEÓ

Egy Kínai cirkuszban lekötöznek egy tigrist, hogy aztán a nézők lovagolhassanak rajta. [good_old_share] Felháborító videó. A következő videó valószínűleg minden...

Close