A KÜLÖNBÖZŐ FÁJDALMAKNAK LELKI OKAI IS LEHETNEK

A KÜLÖNBÖZŐ FÁJDALMAKNAK LELKI OKAI IS LEHETNEK
loading...

A különböző fájdalmaknak lelki okai is lehetnek.


[good_old_share]

Nézzük meg, hogy a lelki dolgok milyen fájdalmakat okozhatnak.
loading...

Sokan úgy tartják, hogy a különböző fájdalmaknak lelki okai vannak. Persze ebben sokan nem hisznek, és a modern orvoslás is elutasítja ezt az elméletet, azonban ennek ellenére rengetegen hisznek ebben.

Most összegyűjtöttünk néhány olyan dolgot, amire érdemes odafigyelni.

Fejfájás

A fejfájásnak számos oka lehet. Rengetegszer a stressz is lehet az oka. A mindennapi idegeskedés, és az, hogy folyamatosan negatív dolgokon gondolkodunk.

Ilyenkor próbáljunk meg egy kicsit pihenni, kikapcsolni. Ha tehetjük, akkor a munkahelyünkön egy percre vonuljunk félre és vegyünk néhány mély levegőt.

Nyaki fájdalom

Sokak szerint a nyaki fájdalom azért keletkezik, mert az életünkben negatív emberek vannak és sokat gondolunk rájuk. Sokan úgy tartják, hogy akkor is kialakulhat, ha egy olyan személy van az életünkben, akinek nem tudunk megbocsájtani. A legjobb ellenszer erre az, ha megpróbáljuk kizárni ezeket a személyeket az életünkből, és olyanokra gondolni akiket szeretünk.

Persze ez egyáltalán nem egyszerű, de egy próbát mindenképpen megér.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Vállfájdalom

Sokak szerint a vállfájdalomnak az lehet a lelki oka, hogy lelki terhet cipelünk magunkkal. Innen ered az a szólás is, hogy valami nyomja a vállunkat, vagy éppen az, hogy terhet cipelünk magunkkal.

Sokak szerint ha ezeket a problémáinkat megoldjuk, akkor a vállfájdalom is elmúlhat.
Hátfájdalom

A hátfájdalomnak sokak szerint az az oka, hogy nem kapunk elég érzelmi támogatást az életünkben, és egyedül érezzük magunkat. Próbáljunk meg találni olyan embereket, akik érzelmi támogatást tudnak nyújtani.

Derékfájdalom

A derékfájdalom is hasonló, mint a vállfájdalom. A derék sokak szerint amiatt fáj, mert rengeteget aggódunk valami miatt.

Csípőfájdalom

A csípőfájdalom amiatt alakulhat ki, hogy lusták vagyunk. Persze ez nem mondható igazán lelki oknak, hiszen ha keveset mozgunk akkor nem meglepő a csípőfájdalom, de sokan úgy gondolják, hogy ez összefüggésbe hozható azzal is, ha túlzottan döntésképtelenek vagyunk.
Térdfájdalom.

Sokan úgy tartják, hogy azoknak fáj gyakran a térde, és azoknak vannak térdproblémáik, akik túlságosan is sokra tartják magukat, mondhatni egoisták.

[apss_share]

loading…


Read previous post:
EGY KÍNAI CIRKUSZBAN LEKÖTÖZNEK EGY TIGRIST, HOGY AZTÁN A NÉZŐK LOVAGOLHASSANAK RAJTA - VIDEÓ
EGY KÍNAI CIRKUSZBAN LEKÖTÖZNEK EGY TIGRIST, HOGY AZTÁN A NÉZŐK LOVAGOLHASSANAK RAJTA – VIDEÓ

Egy Kínai cirkuszban lekötöznek egy tigrist, hogy aztán a nézők lovagolhassanak rajta. [good_old_share] Felháborító videó. A következő videó valószínűleg minden...

FELROBBANT EGY MEXIKÓI TŰZIJÁTÉKPIAC - VIDEÓ
FELROBBANT EGY MEXIKÓI TŰZIJÁTÉKPIAC – VIDEÓ

Felrobbant egy tűzijáték piac Mexikóban. [good_old_share] Elképesztő videót posztoltak az esetről. A tűzijátékok nagyon veszélyesek, és ezt nagyjából mindenki tudja....

Close