EGY KÍNAI CIRKUSZBAN LEKÖTÖZNEK EGY TIGRIST, HOGY AZTÁN A NÉZŐK LOVAGOLHASSANAK RAJTA – VIDEÓ

EGY KÍNAI CIRKUSZBAN LEKÖTÖZNEK EGY TIGRIST, HOGY AZTÁN A NÉZŐK LOVAGOLHASSANAK RAJTA - VIDEÓ
loading...

Egy Kínai cirkuszban lekötöznek egy tigrist, hogy aztán a nézők lovagolhassanak rajta.

[good_old_share]


Felháborító videó.

A következő videó valószínűleg minden állatszerető szívét meg fogja érinteni, hiszen ennyire durva állatkínzást egy cirkuszban nagyon ritkán látni.

loading...

Az már megszokott dolog, hogy a cirkuszokban és az állatkertekben fogva tartják a vadon élő állatokat, és pénzért mutogatják őket.Persze ez sok embert felháborít, azonban nagyrészt ez már elfogadott dolog, és szerencsére az állatkertek és a cirkuszok nagy részében azért nem túl rossz körülmények között tartják az állatokat, és jól is bánnak velük.

És akkor itt van ez a Kínai cirkusz, ahogy egy olyan szintű állatkínzást láthatunk, amit csak nagyon ritkán látni egy cirkuszban.

Ebben a Kínai cirkuszban ugyanis nemcsak az állatokkal, és az állatok különböző műsorszámaival szórakoztatják az embereket, hanem azzal is, hogy meglovagolhatnak egy tigrist, aki úgy oda van kötve egy asztalhoz, hogy mozdulni sem képes.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A videón is jól látható, hogy a hatalmas szibériai tigrist úgy odakötözik a fémasztalhoz, hogy mozdulni sem tud, éppen csak hogy a fejét meg tudja mozdítani, de azt is csak minimálisan, majd a nézők szépen sorba állnak és ráülnek a tigris hátára, hogy így lefényképezzék őket.Persze még a kisgyerekeket meg lehet érteni, hiszen nem érzik ennek a súlyát, azonban a szülőket már nem, és természetesen a cirkusz dolgozóit sem.

Senki sem gondol bele, hogy ez állatkínzás, és ezt Kínában nem büntetik?

Persze az interneten elég nagy port kavart az esetről készült videó, és a kommentelők elég erősen szidják a cirkuszt, és persze a dolgozókat is, és rengeteg kommentelő egyenesen a Kínaiakat szidja.Persze ezért nem egy egész népet kell szidni, azonban az teljesen érthető, hogy a cirkuszt és a dolgozóit elég erősen szidják.

Persze a videó nézettsége folyamatosan növekszik, és a felháborodás is egyre nagyobb, így remélhetőleg nemsokára abbahagyják ezt az állatkínzást, és egy kicsit jobb élete lehet a tigrisnek.

Ha téged is felháborít, akkor oszt meg, hogy minél többen láthassák ezt a videót, és így a nagy tömeg segíthessen abban, hogy a tigrisnek egy kicsit jobb élete lehessen.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
FELROBBANT EGY MEXIKÓI TŰZIJÁTÉKPIAC - VIDEÓ
FELROBBANT EGY MEXIKÓI TŰZIJÁTÉKPIAC – VIDEÓ

Felrobbant egy tűzijáték piac Mexikóban. [good_old_share] Elképesztő videót posztoltak az esetről. A tűzijátékok nagyon veszélyesek, és ezt nagyjából mindenki tudja....

DR. LENKEI GÁBOR-ERRŐL NEM SZÁMOL BE A MÉDIA. VAJON MIÉRT?
DR. LENKEI GÁBOR-ERRŐL NEM SZÁMOL BE A MÉDIA. VAJON MIÉRT?

DR. LENKEI GÁBOR-ERRŐL NEM SZÁMOL BE A MÉDIA. VAJON MIÉRT? [good_old_share] Elhallgatott, életmentő adatok – folyamatosan gazdagodó gyógyszergyártók…   Minek...

Close