TÖBB SZÁZ ÉV BÖRTÖN VÁR, AZ AMISH GYEREKEK MEGRONTÓJÁRA

loading...

Hihetetlen, hogy ilyen létezik! Több száz év börtön vár arra a párra, akik amish gyerekekre vadásztak.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

A férfi barátnőjére például 300 év börtönt szeretnének kiszabni, legalábbis ezt kérelmezték az ügyészek.Háromszáz évig tartó börtönbüntetést kértek az ügyészek a pár női tagjára, aki a vád szerint segített a párjának elrabolni az amish gyerekeket, majd fajtalankodtak velük.

Nicole 26 éves, és májusban már bűnösnek vallotta magát, mindent beismert ami a vádakban szerepel, akárcsak a barátja, a 39 éves Stephen. A nő 300 éves börtönbüntetése semmi, a férfira ugyanis 580 évig tartó börtönbüntetés kiszabását kérték az ügyészek.

loading...

A vád szerint, a pár több gyereket is elrabolt, majd a gyermekeken közösen elégítették ki állati vágyaikat. Köztük volt egy amish testvérpár is, egy 7 és egy 11 éves kislány. A két kislányt a szüleik zöldséges boltja mellől rabolták el. A két lányt az autójukba csalták, aztán onnan a házukba vitték őket, ahol megverték, bedrogozták, és megbecstelenítették őket.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ráadásul az egészet videóra is vették, így még bizonyíték is van ellenük, valószínűleg ezért is ismerték be a vádakat, hiszen nehéz lett volna tagadni egy ilyen bizonyíték mellett.

A nő ügyvédje azzal védekezett a 300 éves börtönbüntetés ellen, hogy Nicole egy úgy nevezett „szolgaszerződést” írta alá Stephennel, azaz konkrétan a szolgája volt, így muszáj volt azt tennie, amit a férfi mondott. Az ügyvéd azt mondta, hogy mivel nem tudott mást tenni, mint követni a férfi minden utasítását, ezért nem annyira bűnös az ügyben.Az ügyészek természetesen ezt a fajta érvelést elutasították, hiszen ez nem jogosítja fel arra, hogy gyerekeket raboljon el, ráadásul aktív résztevője volt az egésznek, és több lehetősége is lett volna, hogy kiszálljon ebből.

A pár ügyében még nem döntött a bíróság, de december 17-re valószínűleg meglesz az ítélet. Te milyen büntetést szabnál ki a párra??

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás