LANGYOS CITROMOS VÍZ JÓTÉKONY HATÁSAI!

LANGYOS CITROMOS VÍZ JÓTÉKONY HATÁSAI!

Az utóbbi időben egyre népszerűbb ital lett a langyos vízbe tett citromlé, amely főként akkor fejti ki pozitív hatását, ha reggel fogyasztjuk el.

Igyekezzünk minden nap legalább egyszer, lehetőleg reggel langyos citromos vizet inni, ugyanis nagyon sok betegséget legyőzhetünk vele. és jót tesz a szervezetünknek is.

Mostanában egyre többet hallani a langyos citromos víz jótékony hatásairól, és állítólag az a legjobb ha reggel iszunk belőle egy pohárral. Mindenki tudja hogy felkelés után nagyon fontos valamit inni az evés előtt hiszen sokkal jobb a szervezetnek, sokan azt ajánlják hogy ezzel az itallal kezdjük a napot hiszen rengeteg jótékony hatása van, amiből most fel is sorolunk néhányat.

Elsőként az immunrendszert serkenti és erősíti, hiszen a citromban sok C-vitamin és kálium van. A C-vitamin segít leküzdeni a meghűlést, az ásványi anyagok pedig stimulálják az agyat és az idegeket, és még a vérnyomást is szabályozzák.

A témához kapcsolódik: TIBETI GYÓGYTEA. A tibeti gyógyászat világszerte híressé vált, hiszen köztudott hogy a tibetiek nagyon sokáig élnek és egészségesek is, és rengeteg titkos gyógyászati eszközük van…TOVÁBB >>> http://www.netextra.hu/tibeti-gyogytea/

A test pH-értéke is kiegyenlítődik, ami szintén fontos az egészség szempontjából. Ráadásul a citromos, langyos víztől fogyhatunk is, vagy megőrizhetjük karcsúságunkat, hiszen csökken az éhségérzet, így kevesebbet fogunk az ételekre gondolni, de mindez nem jár energiaveszteséggel, sőt, úgy érezhetjük, hogy tele vagyunk erővel, így az iskolában, munkahelyen is sokkal jobban tudunk majd teljesíteni.

loading...

Ez a természetes ital ugyanakkor beindítja a gyomorműködést, az emésztést, így a székrekedéstől szenvedőknek is nagy segítséget jelent. Az italban található ásványi anyagok beindítják a méregtelenítést is. A bőrünk is szebbé válik, hiszen a C-vitamintól kevésbé leszünk pattanásosak, a vérben lévő méreganyagoktól is megszabadulhatunk.

Táplálja a nyirokrendszert, ezáltal hidratálja a szervezetet is. Így minden ok adott, hogy miért érdemes reggel langyos citromos vízzel indítani a napot.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Facebook hozzászólások