FOGAT, MŰANYAGOT ÉS FÉMET TALÁLTAK A MCDONALD’S ÉTELEIBEN!

FOGAT, MŰANYAGOT ÉS FÉMET TALÁLTAK A MCDONALD'S ÉTELEIBEN!

Japánban emberi fogat, fém, műanyag darabkákat találtak a McDonald’s ételeiben.  [cn-social-icon]

Bocsánatot kért újabb élelmiszerbiztonsági botránya miatt a McDonald’s japán vállalata. A szerdai sajtótájékoztatón a cég vezetői mélyen fejezték ki sajnálkozásukat, a hamburgereikben talált emberi fog, fém és műanyagdarabkák okozta.

Kínai és japán gyorsétteremláncoknál 2014 nyarán lejárt szavatosságú, a kínai beszállító által átcímkézett húst találtak. A japán McDonald’s azóta leállította a kínai hús behozatalát, Thaiföldről szerzi be az alapanyagot.

Legutóbb egy gyerek száját sértette fel egy darab műanyag, amely egy hamburgerben volt. Egy másik vendég Big Mac menüt rendelt, és emberi fogat talált a sült burgonyában. Az étterem közölte, egyetlen alkalmazott sem hagyta el a fogát, és annak sem volt jele, hogy az olajban fog sült volna. Még keresik, hogyan kerülhetett a testrész az ételbe.

A témához kapcsolódó cikk: A magyar éttermek gyomorforgató trükkjei: mi van a tányéron valójában?
Hogy készül pontosan az éttermi töltött káposzta? Hogy kerül egy kecske szőröstől-bőröstől a balatoni büfébe? Mi a titka az álomsárga burgonyának? A magyar éttermek titkairól rántja le a leplet egy nemrég megjelent botránykönyv…TOVÁBB >>> http://www.netextra.hu/mi-van-a-tanyerodon-a-magyar-ettermek-gyomorforgato-trukkjei/

Aoki Takehiko, a japán McDonald’s ügyvezetője elismerte, hogy más esetekben fémet találtak egy palacsintájukban és műanyagot egy muffinban, ám nem kívánta felsorolni az összes ehhez hasonló esetet.

loading...

A McDonald’s nagyon népszerű Japánban, több mint háromezer éttermet működtet. Az évek során túlélték a kergemarhakór okozta pánikot és a fogásaik túl magas kalóriatartalma miatti aggodalmakat. A múlt évben korlátozniuk kellett a sült burgonya adagjainak nagyságát a burgonyahiány miatt, de mostanra már újra árulnak nagy adagot.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/  [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások