BALTÁVAL TÖRT BE EGY 92 ÉVES BÁCSIHOZ, DE VÉGÜL RÉMÜLTEN MENEKÜLT

BALTÁVAL TÖRT BE EGY 92 ÉVES BÁCSIHOZ, DE VÉGÜL RÉMÜLTEN MENEKÜLT
loading...

Az Egyesült államokban egy férfi betört egy 92 éves bácsihoz, de végül rémülten menekült a lakásból.

[cn-social-icon]

A fiatal bűnöző könnyű prédának nézhette az egyedül élő idős férfit. Csak azt felejtette el, az Egyesült Államokban bárkinek lehet fegyvere.

Nem éppen jó célpontot választott ki magának az egyik betörő a Kaliforniai, San Jacinto városában. A férfi fényes nappal tört be az idős bácsi lakásába, és az sem igazán érdekelte, hogy a ház tulaja otthon van.

A körülbelül húszas éveiben járó betörő, először az ajtót próbálta meg betörni a baltával, de mivel ez nem sikerült neki, így az ablakot törte be, majd elkezdett bemászni az idős férfi otthonába.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Aztán egy nem várt meglepetés érte őt, ugyanis a könnyű prédának hitt idős bácsi, egy háborús veterán, aki nagyon is képes volt megvédeni magát. Ugyanis mikor a betörő már félig bemászott a lakásba, akkor az idős bácsi már ott állt pisztollyal a kezében, és a betörőt várta.

Az idős férfi azt nyilatkozta a híradónak, hogy könnyen fejbe tudta volna lőni a betörőt, azonban nem szerette volna megölni, és nem akarta hogy később baja legyen belőle, így csak a betörő mellé lőtt a falba. A betörő persze rögtön menekülőre fogta, és olyan gyorsan menekült el, hogy nemcsak a baltát hagyta ott, hanem még egyéb személyes tárgyakat is elhagyott.

Az idős bácsi 21 évig dolgozott a Los Angelesi rendőrségen szerelőként, és évtizedek óta jár lőtérre is, ami most nagyon jól jött neki. A betörőt a hírek szerint még keresik.

[cn-social-icon]

Read previous post:
AZ IGAZGATÓ FIA LEHET AZ ISKOLA ZAKLATÓJA
AZ IGAZGATÓ FIA LEHET AZ ISKOLA ZAKLATÓJA

Szinte naponta történnek olyan esetek, hogy a tanárok zaklatják a diákokat, azonban sajnos sokszor nem derül ki. [cn-social-icon] Azonban a...

TÖBB MINT 2000 TERHES NŐ FERTŐZŐDÖTT MEG ZIKÁVAL KOLUMBIÁBAN
TÖBB MINT 2000 TERHES NŐ FERTŐZŐDÖTT MEG ZIKÁVAL KOLUMBIÁBAN

Rohamosan terhed a Zika vírus. [cn-social-icon] Kolumbiában már több mint 2000 terhes nő megfertőződött. Több mint 2000 terhes kolumbiai nő...

Close