NEM FOGOD ELHINNI AMIT LÁTSZ. HANGYÁK ÉLNEK A LÁNY FEJÉBEN!

NEM FOGOD ELHINNI AMIT LÁTSZ. HANGYÁK ÉLNEK A LÁNY FEJÉBEN!
loading...

NEM FOGOD ELHINNI AMIT LÁTSZ. HANGYÁK ÉLNEK A LÁNY FEJÉBEN!

[cn-social-icon]

Az orvosok is csak vakarják a fejüket és értetlenül állnak az eset előtt.

 

Az indiai Shreya Darji rendezett és tiszta körülmények között él szüleivel. A jó körülmények ellenére mégis egy érthetetlen és már-már csodaszámba menő dolog keseríti meg az életét.

A 12 éves kislánynak óriáshangyák élnek a fejében. A fülét pedig egyszerű kijáratként használják…már, ha valamelyik önszántából akar távozni.

Ezekből a hangyákból időnként el lehet csípni egyet-egyet, de előfordul olyan is, hogy néhány magától mászik ki a kislány füléből.

A kislány és szülei is azt mondják, hogy naponta átlagosan kb. 10 hangya mászik ki a kislány füléből. (eddig kb. 1000 hangyát sikerült kibányászni a lány fülén keresztül).

loading...

A család már számtalan szakorvosnál járt, akik mind értetlenül álltak az eset előtt, és igazából semmit sem tudtak tenni a kislány gyógyítása érdekében.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A szokásos vizsgálatokat elvégezték (CT, és MRI, de ennél tovább nem jutott egyik sem)No, a szkeptikusok most biztos, hogy felkapják a fejüket, és mérgükben azt sem tudják, hogy milyen kommenteket írjanak a cikk alá. Számukra külön javasoljuk, hogy tekintsék meg az alábbi videót, és azután mondjanak véleményt. Tényleg kíváncsiak vagyunk arra, hogy miként lehet megmagyarázni az abban látottakat.

Kedves Olvasónk! A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, így a közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

Read previous post:
BALTÁVAL TÖRT BE EGY 92 ÉVES BÁCSIHOZ, DE VÉGÜL RÉMÜLTEN MENEKÜLT
BALTÁVAL TÖRT BE EGY 92 ÉVES BÁCSIHOZ, DE VÉGÜL RÉMÜLTEN MENEKÜLT

Az Egyesült államokban egy férfi betört egy 92 éves bácsihoz, de végül rémülten menekült a lakásból. [cn-social-icon] A fiatal bűnöző...

AZ IGAZGATÓ FIA LEHET AZ ISKOLA ZAKLATÓJA
AZ IGAZGATÓ FIA LEHET AZ ISKOLA ZAKLATÓJA

Szinte naponta történnek olyan esetek, hogy a tanárok zaklatják a diákokat, azonban sajnos sokszor nem derül ki. [cn-social-icon] Azonban a...

Close