EZÉRT KELL AZ ERŐS KERÍTÉS-ISMÉT ÖZÖNLENEK A MIGRÁNSOK

EZÉRT KELL AZ ERŐS KERÍTÉS-ISMÉT ÖZÖNLENEK A MIGRÁNSOK.
loading...

EZÉRT KELL AZ ERŐS KERÍTÉS-ISMÉT ÖZÖNLENEK A MIGRÁNSOK

[good_old_share]

Folyamatosan próbára teszik határaink védelmi képességeit.

Hercegszántónál áttörték a kerítést a migránsok – özönlenek a Mohács-szigetre – jelentette a hírt a Mohácsi Újság. Figyelem! Szavazás az oldal alján!
Minden nemzetnek joga és kötelessége megvédeni saját államhatárait. Ez nem lehet senki számára vitatéma.

A stabil védelem azzal jár, hogy a határt csak a jogszabályokban előírt módon, ellenőrzött körülmények közt léphessék át a hazánkba érkezők. Ha ez nem így történne, akkor feleslegessé válnának a határokon belül uralkodó törvények és szabályok.

Egy határvédelem nélküli terület szabadon átjárható lenne bárki számára, így azok számára is, akik azzal a céllal érkeznek, hogy lerombolják azokat a kulturális és gazdasági értékeket, melyeket korábban az adott területen élő nemzet épített fel és teremtett meg magának.

Hamar megszűnne az eddig megszerzett magántulajdon szentsége is, hisz egy határok és védelem nélkül maradt nemzetet könnyen maga alá gyűrhet egy szervezetten Európába áramoltatott hatalmas tömeg.

loading...

Sajnos erre az állításra az utóbbi években már számos példát láthattunk. Tehát be kell látnunk, hogy erős határvédelem nélkül hamar káosz alakulna ki.

Ezt egyetlen felelős nemzet sem engedheti meg magának!

 

Tudjuk, hogy sokan vannak, akik pont ezt akarják elérni. Nekik nem drága semmi! Céljaik elérésére pedig jól szervezett „civil” hálózatok és hatalmas anyagi, valamint technikai eszközök állnak a rendelkezésükre. Folyamatos kapcsolatban vannak az embercsempészekkel, az Európába beözönlő migránsokat pedig „jó tanácsokkal” látják el. Útvonalaikat szervezik, az utazásukat pedig pénzzel, élelemmel és térképekkel segítik.

Ők azok, akik a háttérből szervezik és irányítják ennek a hatalmas tömegnek az útját. Ezzel folyamatosan próbára teszik Európa védelmi képességeit, és tesztelik az országhatárok gyenge pontjait.
foto: Mohácsi Újság

Vajon Magyarország meg tudja őrizni védelmi képességeit?

Csütörtökön többen is azzal keresték fel a Mohácsi Újság szerkesztőségét, hogy migránsok áradata szállta meg a Mohács-szigetet. A szerkesztőséghez eljutott hírek szerint az illegális bevándorlók szerdán napközben, Hercegszántó térségében törték át a kerítést, azóta naponta 100-150-en jutottak át a magyarországi oldalra.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Idő közben a Rendőrség is reagált. Egy közleményt adott ki, mely szerint: Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) megerősítette, hogy csütörtökön hajnalban két helyen is megrongálták Hercegszántó térségében a határzárat, ugyanakkor közölték, hogy garantálják a lakosság biztonságát.

A rendőrség a Magyar Honvédséggel megerősítve végzi a térségben a védelmi feladatokat. A hatékony védelem érdekében drónokat is bevetnek, és azokkal is ellenőrzik az országhatárt. Forrás

Oszd meg ezt a cikket, ha te is úgy gondolod, hogy szükségünk van erős határvédelemre!

Véleményed szerint a Magyar hatóságok megfelelően kezelik –e a migránshelyzetet

Megnézem az eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
Read previous post:
VÉGLEG LEKAPCSOLJA A NASA AZ ISS ÉLŐ ADÁSAIT
VÉGLEG LEKAPCSOLJA A NASA AZ ISS ÉLŐ ADÁSAIT

A NASA végleg lekapcsolja az ISS élő adásait. [good_old_share] Rossz hírt kaptak azok, akik szívesen nézték online-ban az ISS adásait. Többet...

MEGTAGADTÁK A MUNKÁT A MIGRÁNSOK, MERT ŐK MERKEL VENDÉGEI
MEGTAGADTÁK A MUNKÁT A MIGRÁNSOK, MERT ŐK MERKEL VENDÉGEI

Megtagadták a munkát a migránsok, mert ők „Merkel vendégei” [good_old_share] Hát...igen. A vendégeket valóban nem illik dolgoztatni, mondhatnánk viccesen. De...

Close