ELTŰNT EGY FÉRFI, MIUTÁN KIPOSZTOLTA AZ AJTAJÁBAN CSENGETŐ FURA ALAKOT

ELTŰNT EGY FÉRFI, MIUTÁN KIPOSZTOLTA AZ AJTAJÁBAN CSENGETŐ FURA ALAKOT

Egészen furcsa történet kering a neten.

[good_old_share]

Nem tudni hogy igaz-e, de ha igen, akkor baj van.

Egészen furcsa dolgok történtek egy Reddit felhasználóval a napokban.
A férfihez napokon keresztül csengetett egy idegen minden éjjel, de természetesen ő nem nyitott ajtót neki. Állítólak éjjelente nagyjából fél óránként csöngetett be hozzá.

loading...

Természetesen ennek senki sem őrölne, és valószínűleg senki sem nyitna ajtót egy idegennek, aki fél óránként cssenget be hozzá minden éjszaka.

A történet azonban tovább bonyolódott, hiszen a férfi beállította a Vivint nevű biztonsági rendszert, aminek az a szerepe, hogy egyrészt a csengetéseket jelzi a telefonon egy applikáció segítségével, így akkor is tudjuk hogy kerestek minket, ha nem is vagyunk otthon, másrészt pedig egy felszerelt kamera képet is készít arról az illetőről, aki csengetett.

A férfi be is kapcsolta a rendszert, és izgatottan várta, hogy az éjszakai zaklató ismételten megjelenjen, és csengessen.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az illetőre nem is kellett sokat várni, és amikor a férfi megnézte a csengetőről készült képet, valószínűleg eléggé megijedhetett.
Amint a fenti képen is látszik, eléggé rémisztő alak, főleg hogy még úgy mosolyog a kamerába, mintha teljesen természetes lenne éjszakánként becsengetni egy idegen emberhez.

De ha nem lenne elég ijesztő a képen látható, éjjelente csengető alak, akkor a történet folytatása az lesz, ugyanis a férfi rögtön kiposztolta a nála csengető idegent a netre, és egyben ez is volt az utolsó bejelentkezési időpontja.

Azóta nem volt elérhető a férfi, és úgy tűnik, hogy teljesen eltűnt.

Persze az is lehet, hogy egy kis szórakozás az egész, vagy éppen a feltöltő azóta elment nyaralni vagy ilyesmi, de ha esetleg tényleg igaz, akkor komoly bajban lehet az illető.
Facebook hozzászólások