VÍZBE RÚGOTT EGY GYEREKET A BUDAPESTI ÁLLATKERT EGYIK DOLGOZÓJA

VÍZBE RÚGOTT EGY GYEREKET A BUDAPESTI ÁLLATKERT EGYIK DOLGOZÓJA

Az állatkert egyik dolgozója a vízbe rúgott egy fiatal fiút.

[cn-social-icon]

Az eset hatalmas felháborodást keltett.

A fővárosi állatkert dolgozójának állítólag az nem tetszett, hogy a gyerekek a pálmaház melletti medence jégdarabjait piszkálták, így az egyik fiút belerúgta a vízbe.

Persze valószínűleg nem volt az a „rúgás” olyan nagy, de ahhoz elég volt, hogy a fiú beleessen a medencébe, így most az esetről szinte mindenhol hallani.

loading...

A Blikk írt a meglepő esetről, az állatkerti dolgozó „nevelési céllal” rúgta a vízbe a fiút, akik egy iskolai program miatt voltak a fővárosi állatkertben. A  férfi egyik kollégája rögtön elnézést kért a helyszínen a tanártól aki a diákokra figyelt, azonban ez nem volt elég.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Később a vízbe rúgott fiú édesanyja is felhívta az állatkertet, és természetesen számonkérte őket, hogy ez hogyan történhet meg, és magyarázatot követelt az állatkerttől, valamint a férfival is feszélt a hírek szerint.

Természetesen az állatkert is elnézést kért a szülőktől, és a fiútól is, és később kiderült, hogy a dolgozóval, aki a vízbe rúgta a fiút, már korábban is voltak problémák.

Mikor az anya beszélt a tettessel, állítólag azt mondta neki a férfi, hogy „ő csak nevelési céllal rúgta bele a fiút a jeges vízbe, mert rosszul viselkedett, és ha ebből tanul, akkor akár még tisztességes felnőtt is válhat belőle”.

Természetesen mindenki számára egyértelmű, hogy a „nevelés” nem az állatkerti dolgozó feladata, és nem így.

Az állatkert vezetősége belső vizsgálatot indított az esettel kapcsolatban.

„Ilyennek nem szabad előfordulnia. A dolgozót már azonosítottuk, de még tisztáz­nunk kell, hogy pontosan mi történt. Ha valóban az, amiről az iskola és a szülő beszél, akkor levonjuk a személyi konzekvenciákat”

Kedves Olvasónk! A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, így a közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások