HATALMAS ÁTVERÉS ÁLDOZATAI VAGYUNK? A NASA MEGHAMISÍTJA AZ ADATOKAT?

EZT A CIKKET LÁTNOD KELL! HATALMAS ÁTVERÉS ÁLDOZATAI VAGYUNK? A NASA MEGHAMISÍTJA AZ ADATOKAT?
loading...

HATALMAS ÁTVERÉS ÁLDOZATAI VAGYUNK? A NASA MEGHAMISÍTJA AZ ADATOKAT?

A cikk alatt látható videót mindenki figyelmébe ajánljuk!

[cn-social-icon]

Az ember csak kapkodja a fejét, és már azt sem tudja, hogy kinek higgyen.  Korábbi, és neves szaklapokban publikált tudományos eredményekről derülhet ki, hogy azok már eleve hamisak voltak.

Dr. Miskolczi Ferenc kandidátus többek között az üvegházhatás kutatásával is foglakozott. Azt állítja, hogy a NASA-nal végzett munkája során olyan tudományos eredmények születtek, amelyek komolyan cáfolják a klímaváltozással és az üvegházhatással kapcsolatos eddigi „hivatalos” közléseket.

Amikor ezeket a tudományos eredményeket publikálni szerette volna, a NASA egyszerűen megtiltotta neki.

Fontos kérdések, melyekre pillanatnyilag nincsenek válaszok
Vajon mi lehet a háttérben? Kinek, vagy kiknek állhat érdekükben, hogy az emberiségnek a széndioxid-kibocsátással kapcsolatos általános ismeretei ne változzanak meg?  És itt hozzá kell tennünk, hogy azok az ismeretek, melyeket eddig a fősodratú médián keresztül sulykoltak belénk.

loading...

Hatalmas üzlet!

Érdemes szem előtt tartanunk, hogy az ipari légszennyezéssel kapcsolatban úgynevezett szén-dioxid-kvótát vezettek be. Ehhez az egyezményhez számtalan ország csatlakozott. (például 2011-ben átmeneti mentességet kért a szén-dioxid-kvóta ügyében Magyarország az Európai Bizottságtól)

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes hírlevelekre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Most ugrik a majom a vízbe…avagy csere-bere, adok-veszek (az adófizetők pénzéből)

A tagállamok főszabály szerint az őket megillető kibocsátási egységek teljes mennyiségét árveréseken kötelesek értékesíteni. A kvóták árverezésével a tagállamok 2013-tól jelentős költségvetési bevételhez jutnak, míg a kibocsátók részére a kvóták vételára jelentős többletköltséget jelent.

Ennek ismeretében kanyarodjunk vissza Dr. Miskolczi Ferenc kandidátus történetéhez.

Vajon mi történne, ha a világ számára kiderülne, hogy globális szinten a vezető politikusok, gazdasági és pénzpiaci szereplők valami olyasmire pazarolták az adófizetők pénzét, amely nem is létezik?

[cn-social-icon]

Read previous post:
DÖBBENETES! ÉVENTE EGY KISVÁROSNYI GYERMEK TŰNIK EL HAZÁNKBAN!
DÖBBENETES! ÉVENTE EGY KISVÁROSNYI GYERMEK TŰNIK EL HAZÁNKBAN

DÖBBENETES! ÉVENTE EGY KISVÁROSNYI GYERMEK TŰNIK EL HAZÁNKBAN Riasztó adatok… [cn-social-icon] Sajnos tény, hogy az utóbbi években rengeteg gyermek tűnik...

REMEK ÖTLET A KÁROS PET PALACKOK HELYETT
REMEK ÖTLET A KÁROS PET PALACKOK HELYETT

Egy nagyon ötletes poharat készítettek, ami akár le is válthatná a káros PET palackokat. [cn-social-icon] Csak Magyarországon évente 1,5 milliárd műanyag...

Close