MEGDÖBBENTŐ? MENNYI HÚST ESZÜNK MEG ÉLETÜNKBEN?

MENNYI HÚST ESZÜNK MEG ÉLETÜNKBEN?
loading...

A vegetarian calculatorral meg tudjuk nézni hogy nagyjából mennyi húst fogyaszt egy húsevő ember az életében.  A vegetarian calculator megdöbbentő eredményt hozott ki.

[good_old_share]

Az emberek különböző étrenden élnek. Vannak, akik a kiegyensúlyozottan táplálkoznak és mindenből esznek egy keveset, és vannak akik bizonyos ételeket teljesen kitiltanak az étrendjükből mint például a vegetáriánusok, akik ugye nem esznek egyáltalán húst. Néhány vegetáriánus megeszi a halat és vannak akik nem, de nagyon minimális húst esznek csak, vagy éppen egyáltalán nem esznek húst soha.
És ott vannak a húsevők, akik elég sok húst esznek, vagy éppen minden nap esznek húst. A vegetarian calculator a húsevőkre specializálódik és kiszámolja, hogy egy húsevő ember nagyjából mennyi állatot eszik meg életében, sőt ezt külön állatokra is bontja.

loading...

Az utolsó kategória bele sem gondol abba, hogy élete során mennyi állatot fogyaszt el, ám a Vegetarian Calculator most kiszámolta, hogy egy húsevő ember hétezer állatot pusztít el az étkezési szokásaival. Az eredmény döbbenetes, ám meg kell jegyeznünk, hogy ez egy körülbelüli átlag, hiszen nem rajong mindenki ugyanúgy a rántott csirkéért, vagy éppen disznóhúsért.
A vegetarian calculator megmondja, hogy életed folyamán hány állat életét mentetted meg, a nem vegetáriánusokhoz képest hány kiló húst nem fogysztottál el, de megmondja azt is, hogy általad eddig hány Kg CO2 nem kerül a légkörbe pusztán azért mert vegetáriánus vagy.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A Vegetarian Calculator tovább sokkolja az embereket azzal, hogy állatfajokra bontja ezt a mennyiséget. Ez alapján egy húsevő ember élete során 11 tehenet, 27 disznót, 2400 csirkét, 80 pulykát, 30 birkát és 4500 halat falatozik el.

Ebből következik, hogy a vegetáriánusok, akik a világ népességének nagyjából 5 százalékát teszik ki, és a vegánok, akik az emberek 2 százaléka, pontosan ennyi állat életét kímélik meg az életük során.

Read previous post:
ILYEN A REPÜLÉS, EGY SAS SZEMÉVEL!
ILYEN A REPÜLÉS, EGY SAS SZEMÉVEL!

Nagyon szuper felvétel készült, egy sasra szereltek kamerát aztán elengedték a Burj Khalifa tetején. [cn-social-icon] És ezzel rekordot állítottak fel,...

EGY RÉMÜLT KUTYÁT MENTETT MEG EGY MOTOROS CSAPAT AZ AUTÓPÁLYÁN - VIDEÓ
EGY RÉMÜLT KUTYÁT MENTETT MEG EGY MOTOROS CSAPAT AZ AUTÓPÁLYÁN – VIDEÓ

Egy remek videó került fel a youtube-ra, ami bebizonyítja hogy a motorosoknak is van szíve. Brazíliában, azon belül Sao Pauloban,...

Close