KIDERÜLT, HOGY MIÉRT KELLENEK NÉMETORSZÁGNAK A MIGRÁNSOK

KIDERÜLT, HOGY MIÉRT KELLENEK NÉMETORSZÁGNAK A MIGRÁNSOK

Mi az igazi oka annak, hogy Németország rengeteg bevándorlót fogad be?

[good_old_share]

A válasz nagyon egyszerű.

Valószínűleg sokan nem értik azt, hogy Németország miért fogad be annyi bevándorlót, azok után is, hogy ennyi terrorcselekmény történt. Ráadásul korábban hatalmas felháborodást keltett az is, hogy a migránsok szilveszter éjjelén zaklatták a nőket, és kirabolták őket.

Számtalan szakértő hívta fel a figyelmet az országot fenyegető közvetlen veszélyekre, és ezzel egy időben a legtöbb Német állampolgár rögtön követelte, a migránsok kitoloncolását, azonban a felháborodás gyorsan elmúlt, és már szinte hallani sem lehet róla. Az is kiderült, hogy a hatóságok titkolni próbálták a Német lakosság előtt, a migránsok által elkövetett bűncselekményeket.

loading...

Sajnos tény: az adatok azt mutatják, hogy a legtöbb migráns képtelen beintegrálódni a Német társadalomba, de akkor mégis miért kellenek annyira Németországnak?

Korábban Angela Merkel azt mondta, hogy a bevándorlók azért kellenek Németországnak, mert fellendítik az ország gazdaságát. Nos, néhányan kicsit jobban utána néztek a dolgoknak, és kiderült, hogy bizony ez elég nagy hazugság, és talán már a valódi ok is megvan.

A Német Gazdasági Kutató Intézet kicsit utána számolt a dolgoknak, és kiderült, hogy a migránsok befogadásával csak Németországnak ártanak minden szempontból.

A Kutató Intézet úgy számolt, hogy ha idén csak 1 millió migráns érkezne Németországba, és soha többet egy sem (ennél persze sokkal több lesz), akkor az a Német GDP egy harmadába, azaz 900 milliárd Euróba kerülne a következő hat évben.

Egy kutatás kimutatta azt, hogy a Németországba beérkező migránsok, nagyjából 30 százaléka analfabéta, tehát nem tudnak sem írni, sem pedig olvasni. Így egyértelmű, hogy ezekkel a bevándorlókkal nem lehet mit kezdeni, és ők biztosan nem fogják fellendíteni Németország gazdaságát.

Ezért a Német Munkaügyi Minisztérium létre fog hozni, 100 ezer „1 Eurós állást” hogy ezek a migránsok is dolgozhassanak.

Ez azonban azt jelenti, hogy minden Német állampolgár adójából, nagyjából évente 500 Euró, azaz 160 ezer Forint fog elmenni a migránsokra.

Tehát itt már ki is derül az, hogy a migránsok nem lendítik fel Németország gazdaságát, sőt, még rontanak is rajta. De akkor miért is kellenek annyira a migránsok Németországnak?

A válasz egyszerű.

A statisztikák azt mutatják, hogy bevándorlók az állampolgárság megszerzése után 96 százalékban baloldali szavazók lesznek. – MTI.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Facebook hozzászólások