TÖBB MILLIÓAN ÁMULNAK A MEDVETÁMADÁST TÚLÉLŐ FÉRFIN

TÖBB MILLIÓAN ÁMULNAK A MEDVETÁMADÁST TÚLÉLŐ FÉRFIN

Milliók ámulnak a férfin, aki túlélt egy medvetámadást.


[good_old_share]

A férfit kétszer is megtámadta a medve.
Egy Todd Orr nevű férfit létszer is megtámadott egy medve. Szerencsére sikerült túlélnie a támadást, és a támadás után nem sokkal készített egy videót is, amiben elmondta hogy mi történt.

A támadás utánt úgy értjük, hogy konkrétan a támadás után készítette amikor még csupa vér volt. Később a kórházban fényképeket is készített. A helyzethez képest meglepően nyugodt volt.

loading...

Todd elmesélte, hogy éppen Vapitiket keresett Montana délnyugati vadonjában, amikor belebotlott egy grizzly medvébe, és a bocsaiba. Todd elmondta, hogy először kiabálni kezdett, és így próbálta elijeszteni a medvét, azonban a medve rátámadt. Aztán megpróbálta használni a medveriasztó spray-t, de ez sem használt, a medve szinte észre sem vette.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A férfi azt mondta, hogy arccal lefelé feküdt a földre, a kezeivel pedig próbálta védeni a nyakát, a medve karmolásai és harapásai ellen. Az egész támadás pár percig tartott, majd a medve otthagyta a férfit. Todd még várt egy kicsit, majd sebesülten elindult az autójához, azonban öt-tíz perccel később a medve újra megjelent, és ismét megtámadta.

Todd ismét próbált teljesen némán, és mozdulatlanul feküdni, hiszen tudta, hogy minden mozdulattal, vagy hanggal még több harapást és karmolást fog elszenvedni.

A medve pár perccel később abbahagyta a férfi támadását és eltűnt. A férfi végül eljutott az autójához, és elkészítette a videót, és készített pár képet is, ezután pedig elindult a kórházba az autójával.
Útközben felhívta a 911-et, és a barátnőjét is. Mikor beért a kórházba, az emberek nem hitték el, hogy hogyan volt képes túlélni a medvetámadást, és gyorsan el is látták.

A férfi elmondása szerint 8 órán át varrták össze a sebeit, amik leginkább a karján, a vállán, és a fején voltak.
Facebook hozzászólások