FURCSA ÉLŐLÉNY JELENT MEG ÉJSZAKA EGY VÁROSBAN

FURCSA ÉLŐLÉNY JELENT MEG ÉJSZAKA EGY VÁROSBAN.
loading...

FURCSA ÉLŐLÉNY JELENT MEG ÉJSZAKA EGY VÁROSBAN

A felvételt sikerült rögzíteni.

 

A videót Törökországban készítették Diyarbakir városában az éjszakai órákban. Sajnos az éjszakai fényviszonyok és a távolság miatt nem túl éles a kép. Továbbá az is rontja a kép minőségét, hogy a felvételt visszanézve, valószínűleg egy mobiltelefonnal készítették a feltöltött videót.

Rendkívül érdekes, hogy a lény (0:53-nál) elkezd lebegni, majd egyszerűen kirepül a kamera látószögéből.Később visszaszáll az aszfaltra, és folytatja tovább (látszólag minden cél nélkül) a bolyongását.

Nem csak azt nem tudjuk eldönteni, hogy milyen ismeretlen lényt látunk a videón, de azt is nehéz eldönteni, hogy milyen céllal bolyong az éjszakai városban.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Neked van valami ötleted, hogy mit láthatunk? Az oldal alján megírhatod! A felvétel alatt pedig szavazás formájában is elmondhatod a véleményed!(Az alább látható felvételt közel 300. 000 felhasználó nézte meg eddig, de a hozzászólók sem tudták meggyőzően azonosítani a kis lényt).

Te hiszel az idegen (földön kívüli) értelmes élet létezésében?

Megnézem az eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Read previous post:
ÉLD TÚL A SZÍVROHAMOT AKKOR IS, HA EGYEDÜL VAGY.
ÉLD TÚL A SZÍVROHAMOT AKKOR IS, HA EGYEDÜL VAGY

ÉLD TÚL A SZÍVROHAMOT AKKOR IS, HA EGYEDÜL VAGY! [good_old_share] A szívroham (vagy infarktus) rendkívül veszélyes, és ráadásul gyorsan és...

NEM IS SEJTETTÉK, HOGY EGY BEKAMERÁZOTT HÁZAT RABOLNAK KI - VIDEÓ
NEM IS SEJTETTÉK, HOGY EGY BEKAMERÁZOTT HÁZAT RABOLNAK KI – VIDEÓ

Nagy hibát követett el két betörő. [cn-social-icon] Rossz ötlet egy olyan házba betörni, ami be van kamerázva. Két betörő egy...

Close