SÍRVA FAKADT A HAJLÉKTALAN FÉRFI, AMIKOR MEGLÁTTA MAGÁT ÁTALAKÍTÁS UTÁN – VIDEÓ

SÍRVA FAKADT A HAJLÉKTALAN FÉRFI, AMIKOR MEGLÁTTA MAGÁT ÁTALAKÍTÁS UTÁN - VIDEÓ
loading...

Sírva fakadt a hajléktalan férfi, amikor meglátta magát az átalakítás után.


Egy fodrászüzlet úgy döntött, hogy segít egy hajléktalan férfin. Az egész egy hajvágásnak indult, de ennek köszönhetően a férfinet teljesen megváltozott az élete.
Az 55 éves José Antonio hajléktalan ként élt egy parkolóban.

loading...

Korábban villanyszerelőként dolgozott, azonban hirtelen elvesztette a munkáját, majd később a házát és az egész életét is.

Innentől kezdve az utcán élt, és egy parkolóban dolgozott. A pénze szinte még az ételre sem volt elég, de próbálta túlélni.

A környéken ismerték, és tudták hogy rendes ember, így a parkolóban szemben lévő fodrászüzlet tulajdonosa behívta egy ingyen hajvágásra, amiből haj és szakállfestés is lett.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

José amikor meglátta magát a tükörben, magára sem ismert, és örömében elsírta magát.
A sztori olyan sikert aratott, hogy José lett a fodrászüzlet reklámarca, és köszönhetően annak, hogy az internet nagyon felkapta a videót, még tévéműsorokba is behívták a férfit.

José élete pedig innentől kezdve teljesen megváltozott. Nagyon rövid idő alatt kapott munkát, és mára már egyre jobb az élete.

loading…


[apss_share]

loading…


Read previous post:
MEGHALT DAVID ROCKEFELLER!
MEGHALT DAVID ROCKEFELLER!

Meghalt David Rockefeller. A bankár 101 éves volt. Nem olyan rég írtunk arról, hogy a milliárdos bankár, David Rockefeller egy...

A MENTŐSÖK SZEME LÁTTÁRA VÁLTOZOTT ZOMBIVÁ A MEGLŐTT DROGOS - VIDEÓ
A MENTŐSÖK SZEME LÁTTÁRA VÁLTOZOTT ZOMBIVÁ A MEGLŐTT DROGOS – VIDEÓ

A mentősök szeme láttára változott zombivá a meglőtt drogos. A mentősök élete sem könnyű. Horrorfilmbe illő jelenet került fel a...

Close