RENGETEG MIGRÁNS GYERMEK TŰNIK EL

RENGETEG MIGRÁNS GYERMEK TŰNIK EL
loading...

A hírek szerint rengeteg kiskorú migráns tűnik el.

[cn-social-icon]

Az eltűnésükről és a hollétükről nem tudni semmit. A legtöbb esetben kisgyermekekről van szó.

Az elmúlt két évben legalább tízezer migráns gyermek tűnhetett el. A hírek szerint általában a regisztráció után tűnnek el nyomtalanul. Most kiszámolták, hogy nagyjából mennyi kiskorú migráns tűnhetett el, és a számok megdöbbentőek voltak. Legalább tízezren.

loading...

Egy jogvédő szervezet szerint tavaly legalább 26 ezer gyermek érkezett Európába család nélkül. Az Europol azt mondta, hogy a gyerekeket és a fiatalokat sokszor rabszolgaságra kényszerítik a bűnözői csoportok.

"Nem észszerűtlen azt mondani, hogy több mint 10 ezer gyereket keresünk. Nem mindegyikük lesz bűnözők áldozata, van, aki családtagokhoz kerül. Egyszerűen csak nem tudjuk, hol vannak, mit csinálnak, és kivel" Mondta az Europol igazgatója.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Olasz hatóságok 2015 májusában azt mondták, hogy közel ötezer gyermek tűnt el, a menedékérők közül. Pontosabban a menedékkérőknek kialakított központból. Októberben pedig a Svéd hatóságok közölték, hogy nagyjából ezer fiatal tűnt el nyomtalanul.

Azt mondják, hogy sokan eltűntek azután is, hogy megérkeztek Görögországba.

Előfordulhat sok esetben, hogy ezeket a gyermekeket bűnözők viszik el. Olaszországban például a menekülttáborok nyitva vannak, és törvényesen el is hagyhatóak, így a gyermekek is könnyen kimehetnek, és esetleg bűnözők áldozatává válhatnak. Hogy ezekkel a gyerekekkel mi lesz, azt nem tudni.

Az Europol szerint, azok az emberek, akik eddig az embercsempészettel foglalkoztak, most nagyon rászálltak a migránsokra, így akár közöttük is lehetnek emberrablók.

[cn-social-icon]

Read previous post:
EZEK A CSODÁLATOS FOTÓK BEJÁRTÁK A VILÁGOT
EZEK A CSODÁLATOS FOTÓK BEJÁRTÁK A VILÁGOT

Ezek a fotók bejárták az egész internetet. Nagyon hamar szinte a legnézettebb képek lettek. Csodálatos fénygépeket készített egy fotós Portugáliában....

TITOKZATOS MESTERLÖVÉSZTŐL FÉL AZ ISIS
TITOKZATOS MESTERLÖVÉSZTŐL FÉL AZ ISIS

Egy titokzatos mesterlövésztől fél az ISIS a hírek szerint. [cn-social-icon] Állítólag egy profi mesterlövész vadászik a terrorszervezet katonáira, és eddig...

Close