MEGHALT DAVID ROCKEFELLER!

MEGHALT DAVID ROCKEFELLER!
loading...

Meghalt David Rockefeller.

[good_old_share]

A bankár 101 éves volt.


Nem olyan rég írtunk arról, hogy a milliárdos bankár, David Rockefeller egy újabb szívátültetésen esett át.

loading...
Rockefeller már a hetedik szívátültetésén esett át, és az a hír járta, hogy a milliárdos bankár folyamatosan kicserélteti a szerveit, és rengeteget írtak róla.

Rockefeller akkor azt nyilatkozta, hogy minden szívátültetésnél úgy érzi, mintha újra belé szállna az élet.
Sokan azt mondták, hogy talán ez az örök élet titka.

Erről a cikkről ITT olvashat bővebben.

A bankár azonban most elhunyt, 101 éves volt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A milliárdos bankár hétfőn reggel hunyt el a New York államban lévő Pocantico Hills-i otthonában. Sokan azt gondolták, hogy kacsa a hír, azonban a család szóvivője megerősítette Rockefeller halálhírét.

loading…


Rockefeller tagja volt a Bilderberg csoportnak és a Trilaterális Bizottságnak is.

Rockefeller irányította a Chase Manhattan nevű bankot, amit a családja bankjának tartottak annak ellenére, hogy sose volt nagyobb tulajdonrészük benne, mint 5 százalék. A NYT szerint ennek ellenére mint vezér, Rockefeller gyakorlatilag “David bankjává” tette a Chase-t a hetvenes években.

Rockefellernek nagyon nagy hatalma volt, és sok helyen államfőknek kijáró tisztelettel bántak vele, és persze sokan gyűlölték is.

David volt az utolsó élő unokája John D. Rockefellernek, aki a 19. századi olajbizniszeivel megalapozta az egész család jövőjét, és Amerika első milliárdosává vált.

Természetesen a család ilyen életet is élt. David minden olyan helyen ott volt, ahol csak az elit lehetett, és kiélvezte a grófi élet minden apróságát.

Mondanunk sem kell, hogy sokan nem szerették, azonban a környezetében nagyon népszerű ember volt, hiszen rengeteg pénzt adományozott iskolák, múzeumok felújításában és modernizálásában, részt vett az alacsony keresetűeknek való lakások építésében is. [good_old_share]

loading…


Read previous post:
A MENTŐSÖK SZEME LÁTTÁRA VÁLTOZOTT ZOMBIVÁ A MEGLŐTT DROGOS - VIDEÓ
A MENTŐSÖK SZEME LÁTTÁRA VÁLTOZOTT ZOMBIVÁ A MEGLŐTT DROGOS – VIDEÓ

A mentősök szeme láttára változott zombivá a meglőtt drogos. [good_old_share] A mentősök élete sem könnyű. Horrorfilmbe illő jelenet került fel...

VALÓBAN TERMESZTHETŐ A MARSON BURGONYA - VIDEÓ
VALÓBAN TERMESZTHETŐ A MARSON BURGONYA – VIDEÓ

Valóban termeszthető a Marson burgonya. [good_old_share] Érdekes felfedezést tettek egy kísérletnek köszönhetően. Aki látta a Mentőexpedíció című filmet, az valószínűleg...

Close