ELADJA AZ EGYIK VESÉJÉT, HOGY SEGÍTHESSEN A BETEG GYEREKEIN!

ELADJA AZ EGYIK VESÉJÉT, HOGY SEGÍTHESSEN A BETEG GYEREKEIN
loading...

Egy Magyar anya úgy döntött, hogy eladja egyik veséjét, azért hogy segíteni tudjon a beteg gyermekein.

[cn-social-icon]

Ágnes három gyereket nevel, és kettő közülük súlyos beteg. Az egyik gyerekét, nem tudja elszállítani a kezelésre, mivel nem buszozhat, így elhatározta, hogy eladja az egyik veséjét, hogy egy autót vehessen, amivel eltudja vinni a gyermeket.

“Döntöttem: áruba bocsátom az egyik vesémet, hogy vehessek egy autót, amivel biztonságosan vihetem a gyerekemet a kezelésekre” Nyilatkozta, Gy.Ágnes.

loading...

Ágnes, tavaly majdnem börtönbe került, mert nem tudta kifizetni a pénzbírságot, amit azért kapott mert a gyermekeit nem hordta be fejlesztőfoglalkozásra.  Persze nem szándékosan nem hordta be, hanem azért mert az egyik gyermeke nem buszozhat, erről orvosi papírja is van, máshogy pedig nem tudott eljutni.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ágnes, tavaly a Blikknek elmondta, hogy azért nem vitte be a foglalkozásokra a gyermekeit, mert az orvosok szerint nem lehet közösségbe vinni őket, és buszozniuk sem szabad.

Azt is elmondta, hogy az idősebb fia, a 11 éves Csaba, autista, és daganatos beteg. Kissebbik fia, a 8 éves Dominik pedig értelmi fogyatékos, lélegeztető gépre szorul, és ezek mellett nem beszél és nem is jár.

Az édesanya tavaly majdnem börtönbe került, mert nem tudta kifizetni a 65 ezer forintos pénzbírságot, aztán szerencsére adományokból sikerült összegyűjtenie a pénzt.

Viszont most úgy tűnik, hogy ismételten megismétlődhet a pénzbírság, mert megint felszólították arra, hogy a gyermekeivel jelenjen meg a fejlesztőfoglalkozáson.

A gyerekek szállítását saját magának kell megoldania, de buszra nem szállhatnak autójuk pedig nincs. “Busszal indulunk útnak, holott orvosi papírom van arról, hogy Dominik nem utazhat tömegközlekedési eszközön” Így az asszony kétségbeesésében úgy döntött, hogy eladja az egyik veséjét, hogy a kapott pénzből tudjon venni egy autót.

A Blikknek elárulta, hogy van egy komoly érdeklődő, aki megvenné a vesét. “Tehetetlen vagyok. Inkább élek egy vesével, mint hogy börtönbe menjek, mert akkor a fiaimat állami gondozásba veszik”.

[cn-social-icon]

Read previous post:
EGY ELTŰNT TATABÁNYAI LÁNYT KERESNEK!
EGY ELTŰNT TATABÁNYAI LÁNYT KERESNEK!

Eltűnt Szabó Alexandra! [cn-social-icon] Eltűnt egy Tatabányai lány, Szabó Alexandra, 13 éves, az esti órákban tűnt el, 28.-án, és azóta...

FELGYÚJTOTT EGY BENZINKUTAT, MIKÖZBEN MEG AKART ÖLNI EGY PÓKOT
FELGYÚJTOTT EGY BENZINKUTAT, MIKÖZBEN MEG AKART ÖLNI EGY PÓKOT!

Egy férfi fel akart gyújtani egy pókot miközben tankolt, meg is lett az eredménye. [cn-social-icon] Rengeteg ember, a jól bevált...

Close