ATOMMAL PUSZTÍTANA AZ ISZLÁM ÁLLAM?

ATOMMAL PUSZTÍTANA AZ ISZLÁM ÁLLAM!

Egy német újságíró, tíz napot töltött az egyik legveszélyesebb csoporttal.

[cn-social-icon]

Az élményeiről, és tapasztalatairól aztán újságcikket írt.

A német újságíró Jürgen Todenhöfer arról számol be, hogy Iszlám állam, a nyugati világot, atombombával törölné el.

Persze az kérdéses, hogy honnan lenne atombombájuk, bár az újságíró azt mondta, hogy a szervezet sokkal fejlettebb, mint azt gondolnánk.

loading...

Az újságíró rengeteget írt az Amerikai Egyesült Államokról, ezekben a cikkekben erősen bírálta azt, és így keltette fel az újságíró a terrorszervezet figyelmét.

Todenhöfer állítólag, skype-on egyeztetett, és beszélte meg a találkozót a szervezet vezetőivel. Később a szervezet vezetői engedélyezték azt, hogy Todenhöfer elkészítsen egy riportot velük.

Jürgen Todenhöfer állítólag, tíz napot töltött a szervezettel, ez ugyan nem sok idő, de egyetlen dolgot ez alatt az idő alatt nagyon megjegyzett, azt mondta, hogy még nem találkozott ilyen veszélyes szervezettel soha.

Ezen kívül azt is elmondta, hogy a szervezet sokkal fejlettebb, mint gondolnánk, és nagyban felülmúlja azt, amit a legtöbb ember gondol róluk, szervezettségben, és kegyetlenségben is egyaránt.

Az újságíró szerint, nem létezik olyan dolog, ami meg tudná állítani a szervezetet.

Azt mondta, hogy itt nem csupán lefejezésekről van szó, hanem „vallási tisztogatásról” is, ez legalább fél milliárd embert érint, akiket meg is akarnak ölni.

Forrás: Hír.ma

Mindeközben ilyen nyilatkozat lát napvilágot: Nem létezik mérsékelt iszlám” – „Mi láttuk a Gonosz arcát: az iszlámot”

„Ha még mindig létezne olyan ember, aki úgy véli, hogy az Iszlám Állam (IS) nem az iszlámot reprezentálja, akkor annak tudnia kell, hogy téved. Az Iszlám Állam az iszlámot képviseli, mégpedig száz százalékosan.”

Ezek a szavak a katolikus iraki pap, Douglas Al-Bazi, Erbil plébánosának szájából származnak.

„Egy évvel ezelőtt kora reggeltől késő estig keresztények ezrei menekültek hozzánk.” Egy exodus, aminek még nincs vége, „mert a gyilkos bandák tovább öldökölnek”. Ami az én embereimmel történik, az genocídium, népirtás. Kiáltom felétek: Ne konfliktusról beszéljetek. Ez népirtás!”

Al-Bazi nem akar „mérsékelt iszlámról” hallani semmit. „Ha az iszlám köztetek él, talán elfogadhatónak tűnik a helyzet. De ahogy valaki mohamedánok között él, minden lehetetlenné válik.

„Némelyek azt állítják, hogy olyan sok mohamedán barátom van, akik szimpatikusak. Igen, persze, hogy szimpatikusak, itt, nálatok. Ott azonban egészen más a helyzet.”

Ott a keresztényeket üldözik, vadásznak rájuk, bezárják, megkínozzák, megölik őket. Minden eszközt bevetnek, hogy megtagadják keresztény hitüket, ebbe tartozik a rituális tömeg-megerőszakolás, amit néhány iszlám országban a büntetés egyik fajtájának tartanak. A Biblia birtoklása bűntett, a szentmise celebrálása tilos. „Visszaestünk az első vértanúk elrejtett barlangokban ünnepelt titkos szentmiséinek a korába”, mondta Erbil plébánosa. Beszéde végén Douglas Al-Bazi plébános figyelmeztette a nyugatot: „Ébredjetek fel! A halálos kór ajtótok előtt áll. Benneteket is meg fognak semmisíteni. (Ez a rövid idézet a Katolikus Egyház és kultura magazinból származik! szerk.)

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások