ELHUNYT IRÉNKE NÉNI, AKI A NYUGATINÁL ÁRULTA A SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ SÜTEMÉNYEIT

ELHUNYT IRÉNKE NÉNI, AKI A NYUGATINÁL ÁRULTA A SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ SÜTEMÉNYEIT
loading...

Elhunyt Irénke néni.


[good_old_share]

Irénke nénit szinte az egész Magyar internetes közösség ismerte.
loading...

Elhunyt a 86 éves Irénke néni, aki a Nyugatinál pályaudvar bejáratánál árulta a saját készítésű süteményeit.

Egy ismerőse írta meg facebookon Irénke néni halálhírét.

Irénke néni már évek óta árulta a saját készítésű süteményeit és pogácsáit. A sütemények árulásával szerette volna kiegészíteni a kis nyugdíját, ráadásul olcsón árulta a süteményeket.

A hírek szerint vasárnap hunyt el a néni, erről egy ismerőse tájékoztatta az embereket a facebookon.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Irénke nénit szinte az egész Magyar internetes közösség ismerte, hiszen a története hamar nagyon felkapott lett, és természetesen ez magával vonzotta azt is, hogy a néninél sokkal többen kezdtek el vásárolni, aminek nagyon örült.

Később ennek a hírnévnek köszönhetően elkezdett terjedni az az álhír, hogy a NAV három millió forintra büntette meg a nénit, amit ismételten nagyon felkaptak, azonban később kiderült, hogy ez nem igaz.

A hírt maga Irénke néni cáfolta meg.
Egyébként hozzá kell tenni, hogy nemcsak nagyon olcsón árulta a finom süteményeit, de minden nap Veresegyházról utazott fel Budapestre, hogy aztán pár száz forintért árulja a süteményeket, a nyugati bejárata mellett.

Mivel korábban elterjedt az az álhír, hogy a NAV megbüntette, ezért most is sokan arra gondoltak, hogy talán a halálhíre is csak kamu, azonban sokan azt mondták, hogy hétfőn már csak egy mécses égett ott, ahol Irénke néni a süteményeit árulta.
[apss_share]

Read previous post:
EZ A VIDEÓ TÖKÉLETESEN ÖSSZEFOGLALJA AZ ISKOLARENDSZER HIBÁIT
EZ A VIDEÓ TÖKÉLETESEN ÖSSZEFOGLALJA AZ ISKOLARENDSZER HIBÁIT

Ez a videó tökéletesen összefoglalja az iskolarendszer hibáit. [good_old_share] Érdemes megnézni és elgondolkodni rajta. Egy nagyon elgondolkodtató videó került fel...

ÍGY VERNEK ÁT A BOLTBAN, HA NEM FIGYELSZ
ÍGY VERNEK ÁT A BOLTBAN, HA NEM FIGYELSZ

Így vernek át a boltban, ha nem figyelsz. [good_old_share] Néhány dolog, amiről jobb ha tudsz. A vásárlók nagy része sokszor...

Close