EZ A VIDEÓ TÖKÉLETESEN ÖSSZEFOGLALJA AZ ISKOLARENDSZER HIBÁIT

loading...

Ez a videó tökéletesen összefoglalja az iskolarendszer hibáit.


Érdemes megnézni és elgondolkodni rajta.
Egy nagyon elgondolkodtató videó került fel a Facebookra, és természetesen nagyon hamar felkapott lett, ami persze meg is érthető, hiszen egy nagyon szókimondó videó, ami remekül rávilágít arra, hogy az iskolarendszernek milyen hibái vannak, és hogy miben kellene változnia.

loading...

Az eredeti videót már több mint 135 millióan látták, majd később elkészült a feliratos változata, ami szintén nagyon pörög, és már több mint 35 ezer megosztást kapott.

Remekül rávilágít az iskolák problémáira, amin ha az emberek elgondolkodnának, talán változtathatnának rajta.

Minden gyerek más, másban jó, más motiválja, de mégis az iskolarendszer egyformán bánik velük, legtöbb esetben olyan dolgokban vár el jó teljesítményt, amiben a gyerek kifejezetten rossz, miközben elnyomja benne azt, amiben viszont jó.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Többek között ezt is részletesen kifejtik a videóban, és persze még sok mást is. Ez az az 5 perces videó, amik mindenkinek látnia kellene, főleg az olyan szülőknek, akiknek diákok a gyerekei, és persze a tanároknak is.
Egyetértesz a videóban elhangzottakkal, vagy inkább ellene vagy? Írd meg nekünk kommentben.
Szólj hozzá

Hozzászólás