ILYEN MEGSZÜLETNI, AZTÁN MEGHALNI A HÚSIPARBAN

ILYEN MEGSZÜLETNI, AZTÁN MEGHALNI A HÚSIPARBAN
loading...

Ez a kisfilm pontosan bemutatja, egy vágóhíd működését.

[good_old_share]

Sokkoló videó következik.

iAnimal címmel került napvilágra egy állatérdekvédelmi szervezet VR-rövidfilmje, ami egy disznó szemszögéből mutatja, hogy milyen egy farmon megszületni, aztán pedig meghalni.

Már a kiadásnál számítottak arra, hogy a kisfilm nagyot fog robbanni, azonban még a vártnál is nagyobb lett.

loading...
Készüljünk fel, ugyanis itt tényleg egy sokkoló videóról van szó, azonban érdemes megnézni, vagy legalább belenézni, hogy egy kicsit átérezzük egy malac életét a vágóhídon.

A kisfilm hét percben bemutatja egy malac életét, a születéstől egészen a haláláig, ami bizony elég sokkoló, és a videót sokak számára nem lehet könnyű végignézni.

A születéstől, a hízófarmon keresztül egészen a vágóhídig követjük a malacot, mindezt egy 360 fokos videón, azaz a kamera az egérrel forgatható.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ebben a rövidke hét percben lepörög előttünk egy teljes élet. Pontosan emiatt nem is lesz olyan rövid ez a hét perc.

A filmet pontosan úgy rakták össze, hogy hasson ránk. Ez a hét perc biztosan bele fog égni az agyunkba, és már nem úgy fogunk a húsra nézni, mint azelőtt.
Read previous post:
EZEKET AZ ÉTELEKET MINDENKÉPP KERÜLD EL
EZEKET AZ ÉTELEKET MINDENKÉPP KERÜLD EL

Ezeket az ételeket mindenképpen érdemes száműzni az életünkből. [good_old_share] Az alábbiakban felsorolunk néhány terméket, melyek nagyon káros hatással vannak a...

FOGLYUL EJTETTE EGY UBER SOFŐR A NAV EMBEREIT
FOGLYUL EJTETTE EGY UBER SOFŐR A NAV EMBEREIT

Egy Uber sofőr foglyul ejtette a NAV embereit. [good_old_share] Az eset Budapesten történt. Egy Uber sofőr bezárta az autójába a...

Close