MEG FOGSZ DÖBBENNI! MESTERSÉGES ÉLELMISZEREK HAZÁNKBAN!

MEG FOGSZ DÖBBENNI! MESTERSÉGES ÉLELMISZEREK HAZÁNKBAN!

Csak, hogy tudd!

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Vannak olyan emberek és érdekcsoportok, akik az emberiséget is megmérgeznék az extraprofit reményében. Ehhez a „tevékenységükhöz” pedig a világ szinte minden táján megfelelően korrupt és áruló politikusokat is találnak.

 

Erre mesterségesen ráerősítenek a gazdasági csoportok mögött álló ál civil szervezetek és személyek. Ha valaki pedig mégis a családjainkat fenyegető veszélyekre és a politikai, illetve gazdasági árulásra hívja fel a figyelmet, akkor azt ezek a csoportok megpróbálják hitelteleníteni és bemocskolni.Sajnos sokan abban a téves képzelgésben élnek, hogy a jelenlegi Alaptörvényünk a Magyar emberek számára megfelelő védelmet nyújt a genetikailag módosított élelmiszerekkel szemben.

Mire a cikk végére érsz, meg fogsz döbbenni az igazság láttán.

 

Fel kell tennünk a kérdést: Magyarország Alaptörvénye megvéd minket?

Nézzük, hogy mit is mond ezzel kapcsolatban az Alaptörvény:

3. Egészség- és környezetvédelem

Szabadság és felelősség, XX. cikk

 

"(1) Mindenkinek joga van a testi és lelki egészséghez.

(2) Az (1) bekezdés szerinti jog érvényesülését Magyarország genetikailag módosított élőlényektől mentes mezőgazdasággal, az egészséges élelmiszerekhez és az ivóvízhez való hozzáférés biztosításával, a munkavédelem és az egészségügyi ellátás megszervezésével, a sportolás és a rendszeres testedzés támogatásával, valamint a környezet védelmének biztosításával segíti elő."

A száraz tények: „… való hozzáférés biztosításával segíti elő."

 

Tehát nem tiltja, mindössze biztosítja annak lehetőségét, hogy genetikailag módosított, egészséges élelmiszerekhez juthassanak a Magyar állampolgárok. Persze akkor, ha azok ára a Magyar átlagemberek számára megfizethető, tehát különösebben nem tér el a GMO termékek áraitól.

A gazdagabb embereknek nem okoz majd problémát a GMO – mentes termékek megvásárlása, de véleményünk szerint az átlagfogyasztó ezt továbbra sem tudja majd megengedni magának.

Azért is írjuk, hogy továbbra sem, mert hazánkban már viszonylag régóta állítják elő ezeket a „műkajákat”. Ez akkor is így van, ha sokan ezt cáfolják, vagy egyenesen tagadják.

Hogy ne tudjanak többé átverni, ezért győződj erről meg Te magad! Kattints ide, és nézd meg a: Magyarországon engedélyezett GMO kibocsátások hivatalos adatbázisát!

Most mit gondolsz? Tényleg megvédi családunkat és szeretteinket az Alaptörvény? (vagy bármelyik politikus)?

Kinek az érdekei érvényesülnek inkább? Nekünk, állampolgároknak, vagy a politikusainkat is uraló pénzhatalomnak?

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás