EZÉRT VESZÉLYES AZ UTCÁN ZENÉT HALLGATNI – VIDEÓ

EZÉRT VESZÉLYES AZ UTCÁN ZENÉT HALLGATNI - VIDEÓ
loading...

Ezért veszélyes az utcán fülhallgatóval hallgatni a zenét.


[good_old_share]

Ezt a videót érdemes megnézni.
loading...

Sajnos egyre gyakoribb az, hogy az utcán úgy mászkálnak az emberek, hogy közben max hangerővel szól a zene a fülükben.

Már önmagában az is veszélyes, ha úgy megyünk az úton, hogy egyfolytában a telefonunkat nézzük, de talán az még veszélyesebb, ha a zenét hallgatjuk, hiszen ilyenkor nem tudunk a hallásunkra támaszkodni.

Ez a videó remekül bemutatja, hogy miért is veszélyes ez.

Egy magyar mentőautóból készítették ezt a felvételt, és remekül szemlélteti, hogy miért veszélyes zenét hallgatni menet közben.

A mentőautó éppen egy beteghez sietett, természetes szirénázott, azonban a zebrán átsétáló lány ezt nem hallotta, hiszen üvöltött a fülében a zene.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A mentő szirénázott, dudált, és még meg is állt, hogy elkerülje a balesetet, a lány pedig csak ezután vette észre a mentőautót.
Tehát ha legközelebb az utcán hallgatjuk a zenét, akkor jusson eszünkbe ez a videó, és ha mindenképpen hallgatni akarjuk, akkor legalább ne hangosan tegyük, hogy halljuk a körülöttünk történő dolgokat.
Read previous post:
A BETEG ÁLLATOK HÚSÁT IS MEGETETIK VELÜNK
A BETEG ÁLLATOK HÚSÁT IS MEGETETIK VELÜNK

A beteg állatok húsát is megetetik velünk. [good_old_share] Sajnos tényleg nem tudjuk, hogy mit eszünk. Bár valószínűleg az emberek nagy...

SEGÍTS AZOKNAK EGY MEGOSZTÁSSAL, AKIK A HATÁRUNKAT VÉDIK!
SEGÍTS AZOKNAK EGY MEGOSZTÁSSAL, AKIK A HATÁRUNKAT VÉDIK

SEGÍTS AZOKNAK EGY MEGOSZTÁSSAL, AKIK A HATÁRUNKAT VÉDIK [good_old_share] Szinte folyamatosan szárnyra kelnek a hírek, hogy a határunkat védő katonák...

Close