EZ SOKAKNAK NEM FOG TETSZENI-BÖJTE CSABA A BEVÁNDORLÁSRÓL

loading...

EZ SOKAKNAK NEM FOG TETSZENI-BÖJTE CSABA A BEVÁNDORLÁSRÓL

A modernkori népvándorláshoz rengeteg negatív dolog köthető.

 

Számtalan szakember hívta már fel a figyelmet a bevándorlással kapcsolatos veszélyekre. Sajnos jól látható, hogy Európa képtelen megbirkózni azzal a kihívással, melyet a bevándorlás, és a bevándorlási hullámmal érkező terroristák okoznak.

Sajnos be kell ismernünk: még a terrorizmus erősödik, és a terroristák egyre komolyabban támadnak, addig Európa csak védekezik, és sajnos azt sem túl hatékonyan teszi.A bevándorlással és annak veszélyeivel kapcsolatban Böjte Csaba is megfogalmazta a gondolatait, melyet változtatás nélkül alább közlünk.

„Én nem a bevándorlóktól féltem Európát, hanem a lagymatag keresztényektől.

loading...

Az a természet rendje, hogy az a népcsoport, amely vegetál, amely nem alkalmas rá, hogy az életet továbbvigye, elsorvad, kihal, lehúzzák a lefolyón, és a helyüket elfoglalják azok a népek, amelyekben van életerő, lendület, bátorság. Teherbe ejtik feleségüket, csobogó élet veszi őket körül.A mai Európa langyos állóvíz, ahol sok ember egyik legfőbb gondja a fogyókúra, az alakformálás és értéktelen, csillogó kacatok gyűjtése, a testet, lelket megrontó élvezetek utáni hajsza. A Jóisten, úgy látom, a migrációs kérdéssel egy jó nagy fakanalat ragadott, és elkezdte kavarni ezt a hatalmas fazekat.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Isten azt szeretné, hogy térjünk észhez, térjünk meg, különben elveszünk. Ne magunkra aggatott címkékkel jelezzük, miben hiszünk, hanem legyen gerincünk, jól definiált értékeink, amelyekhez tartjuk magunkat.

Ne nyafogjunk, hogy de nehéz a feladat, hanem küzdjünk. A focicsapat sem siránkozhat, ha erős az ellenfél, hogy jaj, összeesküdtek ellenünk, tervet eszeltek ki, hogyan győzzenek le bennünket! Küzdeniük kell, megfogalmazni saját elméletüket, hogyan nyerhetik meg a meccset!

Az most a kérdés, káoszba süllyedt harmadik világ lesz-e Európából, vagy a tolerancia, a becsületes munka, a párbeszéd útján mi leszünk képesek segítő kezet nyújtani, hogy mindenütt megteremtődjön egy rendezett, békés világ.Nem lehet folyamatosan félrevert harangok zajában élni, ezért nyugtassuk meg magunkat, s arra összpontosítsuk erőinket, ami a feladatunk. Jókedvvel, örömmel, gyermekekkel töltsük meg a Kárpát-medencét, mert az ország mindig azé lesz, aki élettel, gyermekkel tölti meg.

Ha nem lesz gyermek, a légüres teret a máshonnan jövő emberek töltik be. A demográfiai kérdés az egyik legfontosabb a Kárpát-medencében. Ha ezt nem tudja népünk megoldani, legördül számunkra a függöny.” Böjte Csaba

Érdekes, és értékes gondolatok. Neked mi a véleményed a fent megfogalmazottakkal kapcsolatban?

 

Kedves Olvasónk! A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, így a közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes

Szólj hozzá

Hozzászólás