SMS-BEN TOBOROZNAK A TERRORISTÁK

SMS-BEN TOBOROZNAK A TERRORISTÁK
loading...

Sms-ben toboroznak embereket a terroristák.

[good_old_share]

Jelenleg nyomoznak az eset után.

A nem rég történt Brüsszeli terrortámadás után, rengeteg Brüsszeli fiatal kapott sms-t a telefonjára, amiben megpróbálják őket a terrorszervezet mellé állítani, és arra buzdítják őket, hogy harcoljanak a Nyugat ellen.

loading...

A Brüsszeli terrortámadásról korábban már írtunk, és valószínűleg ha nem is nálunk, de valahol biztosan hallottak róla, és nem maradtak le az eseményekről.

Ha azonban mégis lemaradtak volna, akkor röviden összefoglaljuk.

Brüsszelben három robbantás történt. Két robbantást a reptéren, egyet pedig a metróban hajtottak végre. A három merénylő közül kettő meghalt, egyet pedig elfogtak a hatóságok, és vele együtt néhány társát.

Hosszú időre megállt a légi forgalom, és a metrók is leálltak, valamint a reptér súlyosan megrongálódott a robbanásokban. A merénylet összesen 35 halálos áldozatot követelt, és a hírek szerint, több mint 200-an megsérültek.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A merényletek után pedig Brüsszeli fiatalok kaptak sms-eket ismeretlen számoktól, amiben a terrorszervezethez próbálták csábítani őket, és a Nyugat elleni harcra buzdították.

„Testvérem, miért ne harcolnál a nyugatiak ellen? Hozd meg a jó döntést az életedben.”

Az sms-ek ezt a szöveget tartalmazták.

Az már kiderült, hogy az üzeneteket, egy előre fizetett, visszanyomozhatatlan telefonszámról küldték a fiataloknak (bár visszanyomozhatatlan szám nem létezik), de az még nem világos, hogy a szervezet hogyan jutott hozzá a fiatalok telefonszámaihoz.

Sokak szerint úgy szerezhették meg a számokat, hogy egy frissen beszervezett tag telefonjából az összes számot kigyűjtik, majd később ezekre a begyűjtött számokra küldik az üzeneteket.

Korábban már rengeteg terrorszervezet működött a világban, és szörnyű dolgokat tettek, azonban a korábbi szervezeteknek nem volt ekkora hatalmuk, ami azért elgondolkodtató. Furcsa az, hogy egy terrorszervezetnek weboldalai vannak, valamint hogy nincsenek túl sokat, de mégis elég erősek ahhoz, hogy több ország összefogásából létrejött hadsereg se tudja legyőzni őket. Valamint az is kérdéses, hogy honnan jutnak rengeteg pénzhez. Ebbe most nem szeretnénk belemenni, de elgondolkodtató kérdések, és érdemes a témában utánnajárni.

Read previous post:
EZ SOKAKNAK NEM FOG TETSZENI-BÖJTE CSABA A BEVÁNDORLÁSRÓL.
EZ SOKAKNAK NEM FOG TETSZENI-BÖJTE CSABA A BEVÁNDORLÁSRÓL

EZ SOKAKNAK NEM FOG TETSZENI-BÖJTE CSABA A BEVÁNDORLÁSRÓL [good_old_share] A modernkori népvándorláshoz rengeteg negatív dolog köthető.   Számtalan szakember hívta...

KÉSZÍTSÜNK KRÉMET HÁZILAG A VISSZEREK ELLEN
KÉSZÍTSÜNK KRÉMET HÁZILAG A VISSZEREK ELLEN

Készítsünk házilag krémet a visszerek ellen. [good_old_share] Állítólag nagyon hatásos. Házilag is elkészíthető egy krém, ami remekül működik a visszerek...

Close