MOST A MAGYAROKON GÚNYOLÓDIK A CHARLIE HEBDO

loading...

MOST A MAGYAROKON GÚNYOLÓDIK A CHARLIE HEBDO


Most minket gúnyolnak, és rajtunk röhögnek…
A Francia vicclapnak semmi sem szent. A közelmúltban még az olasz földrengés áldozatain nevetgélő lap most Magyarországon és a Magyar embereken „köszörüli a nyelvét”.

A meghökkentő és sokszor gusztustalan karikatúráiról is ismert lap a Magyar embereket pellengérezi ki és azt állítja rólunk, hogy a gyűlölködés boldoggá tesz minket, valamint a magyarok mindenkiről azt gondolják, hogy meg akarják őket ölni álmukban. Erről a Pesti Srácok számolt be.

A Francia lap Orbán Viktort Nicolas Sarkozyhez hasonlítja, és érdekességként említhetjük azt is, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt is szerepel a cikkükben. A párt alapítója Kovács Gergely Donald Trumpról beszél, és azt mondja, hogy a republikánus elnökjelöltet legfeljebb humoristaként tudná komolyan venni –persze biztosak vagyunk abban, hogy ezzel sok Magyar is egyetért.

loading...

Elgondolkodtató az a kérdés, hogy miért pont most került a Charlie Hebdo látóterébe hazánk?
Erre a kérdésre a Pesti Srácok is kitér: Hogy miért pont most kaptunk kitüntetett helyet a hírhedt lapban, azt nem tudni, egy dolog azonban biztos: ha csak mindenkit ennyire sértegetnének, akkor nagy valószínűséggel nem haragudna rájuk a fél világ, és a tragikus 2015. január 7-i esemény sem következett volna be.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Egy hozzászóló véleménye: – Charlie Hebdo: a magyarokat boldoggá teszi a gyűlölködés – úgy látom a hebdo-t is.

És egy reagálás erre a hozzászólásra: – Teljesen igaz! èn nem vagyok zsidó gyűlölő, de nem csak ennek a francia lapnak a zsidó tulajdonosai fóbiásak, majdnem mindenki, állandóan a rasszizmus a rögeszméjük, minden csak a holokauszt körül foroghat, mi ez, ha nem fóbia. Egyszerűen undorító, ízléstelen ez az újság! Morálisan NULLA!

Neked mi a véleményed?
Szólj hozzá

Hozzászólás