TRÜKKÖS ATM-ES CSALÓKAT KERES A RENDŐRSÉG – SEGÍTS EGY MEGOSZTÁSSAL

TRÜKKÖS ATM-ES CSALÓKAT KERES A RENDŐRSÉG - SEGÍTS EGY MEGOSZTÁSSAL
loading...

Trükkös csalókat keres a rendőrség.


[good_old_share]

Minden megosztás segíthet.
loading...

Mostanában egyre gyakoribbá vált az, hogy az embereket a bankautomatáknál rabolják ki, vagy valahogy csalnak az automatákkal, hogy az emberek ne tudják kivenni a pénzüket, majd aztán később ők veszik ki.

Sajnos tolvajok mindig voltak, és lesznek is, ezt nem is lehet megállítani, viszont azokat, akiknek ismerik az arcát, azokat el lehet kapni, csupán arra van szükség, hogy valaki felismerje az elkövetőket, és konkrét információkat tudjon elmondani a rendőrségnek, vagy legalább a nevüket.

Pontosan ezért fontos az, hogy azokat a posztokat, amikben a rendőrség keres valakit, megosszák, hiszen minél többen látják, annál nagyobb az esély arra, hogy elkapják az elkövetőket.

A rendőrség szombaton tett közzé egy fényképet két tolvajról, akik egy ügyfél pénzét lopták el a bankautomatánál az Oktogonon.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A képen látható fiatal férfit és nőt keresik, akikről valószínűleg az ATM készíthette a képet.
A rendőrség nem közölt konkrét információkat, csak annyit hogy a tolvajok elterelték az áldozatuk figyelmét, majd megszakították a tranzakciót a pénzfelvétel közben.

Az áldozat valószínűleg azt hitte, hogy az automata hibás, és távozott, majd a tolvajok a távozása után kivették a pénzt az automatából.

A tetteseket tehát lopás miatt keresik.

Aki bármit tud róluk, hívja a 06-1-461-8141-es telefonszámot, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívót. Névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanún is bejelentést tehet.
[apss_share]

Read previous post:
MOST A MAGYAROKON GÚNYOLÓDIK A CHARLIE HEBDO.
MOST A MAGYAROKON GÚNYOLÓDIK A CHARLIE HEBDO

MOST A MAGYAROKON GÚNYOLÓDIK A CHARLIE HEBDO [good_old_share] Most minket gúnyolnak, és rajtunk röhögnek… A Francia vicclapnak semmi sem szent....

EGYETLEN PERC ALATT, KÖZEL 2 MILLIÓ FORINTOS KÁRT OKOZOTT EGY IDIÓTA VÁSÁRLÓ - VIDEÓ
EGYETLEN PERC ALATT, KÖZEL 2 MILLIÓ FORINTOS KÁRT OKOZOTT EGY IDIÓTA VÁSÁRLÓ – VIDEÓ

Egy vásárló közel 2 millió forintos kárt okozott egyetlen perc alatt. [good_old_share] Gyorsan tönkretett 4 TV-t. Bizonyára páran már ismerik...

Close