HALOTTNAK TETTETTE MAGÁT EGY MIGRÁNS, HOGY ELLOPHASSA EGY HÁZASPÁR AUTÓJÁT – VIDEÓ

HALOTTNAK TETTETTE MAGÁT EGY MIGRÁNS, HOGY ELLOPHASSA EGY HÁZASPÁR AUTÓJÁT - VIDEÓ

Halottnak tettette magát egy migráns, hogy ellophassa egy házaspár autóját.


[good_old_share]

A migránst gyorsan elkapták.

Egy migráns halottnak tettette magát, majd megvárta hogy a segítségére siessenek, aztán ellopta a segítők autóját.
Az esetről videó is készült.

loading...

Bár nem mai a felvétel, hiszen még júniusban készült, de még csak most kezdték el felkapni a neten a trükkös lopásról készült felvételt.

Egy migráns valahol Németországban úgy lopott el egy autót, hogy halottnak tettette magát, és amikor a segítségére siettek, gyorsan elkötötte a kocsit.

A férfi az út mellé feküdt, majd az arra járó autósok közöl ketten is megálltak, hogy segítsenek neki. A férfi ekkor felült és megjátszotta, hogy rosszul van, majd a segítőkész házaspár az autóhoz kísérte.

A házaspár szerette volna felhívni a mentőket, ám erre nem volt idejük, ugyanis a férfi gyorsan bepattant az autóba és elhajtott vele.

A házaspár próbálta megakadályozni a férfit, de nem sikerült nekik, azonban nem tartott sokáig a menekülése, hiszen nem sokkal az autó ellopása után egy fának csapódott.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A rendőrség ezután el is kapta a migránst, aki a bíróságon azzal védekezett, hogy aznap sok marihuánát fogyasztott.
Persze a bíróságot ez nem igazán hatotta meg, és végül 3 év börtönre ítélték, valamint 2000 eurót is ki kell fizetnie a házaspárnak az autóban okozott károkért.
[apss_share]

Facebook hozzászólások