MAGYARORSZÁG MÁR NEM A MAGYAR NÉPÉ?

loading...

MAGYARORSZÁG MÁR NEM A MAGYAR NÉPÉ?

 


A múlt alkalommal bemutattunk egy interjút Orosházi Ferenccel, aki állítólag merényletet készült elkövetni Orbán Viktor ellen.Természetesen az állítólagos merénylettel a Magyar hatóságok vádolták meg Orosházi Ferencet.

Orosházi tagadja, hogy ő készült volna erre az állítólagos merényletre. Fel kell tennünk egy kérdést: ha Orosházi állítása igaz, akkor mi érdeke fűződhet a hatóságnak ahhoz, hogy egy vétlen embert megvádoljanak, és a nevét besározzák?

Orosháziról azt kell tudni, hogy (sok más cselekedete mellett) ő az a személy, aki nyilvánosan is megpróbálja felhívni a Magyar emberek figyelmét arra, hogy hazánkat (cégként) bejegyezték a New York-i tőzsdén. Az alábbi videóban részletesen is elmagyarázza, hogy ennek milyen következményei vannak. Hogy, ha ez az állítása igaz, akkor óriási a probléma. VIDEÓ ALÁBB!

loading...

Természetesen mi nem akarunk állást foglalni az üggyel kapcsolatban, mivel eddig nem volt lehetőségünk az Orosházi által bemutatott bizonyítékokat elemezni.

Mindenesetre kíváncsiak lennénk az olvasóink véleményére. Annak külön örülnénk, ha lennének olyan vállalkozó szellemű olvasók, akik megfelelő angol tudással rendelkeznek, és lehetőségük, illetve idejük is van arra, hogy jobban „beleássák” magukat ebbe a trémába. Várjuk az olvasóink hozzászólásait, gondolatait.Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Kedves Olvasónk! A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, így a közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás