NÉZD MEG MI TÖRTÉNIK, HA OLVASZTOTT REZET ÖNTESZ A BIG MAC-RE

Érdemes megnézni, hogy mi történik, ha olvasztott rezet öntünk a Big Mac-re.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Eddig sem tudtuk, hogy miből készül, de most már még inkább fogalmunk sincs.

Egy Tito4re nevű felhasználó töltötte fel a Youtube-ra az a videót, amin forró rezet önt egy Big Mac-re. A „Tito4re” nevű felhasználó oldalán rengeteg érdekes videót találunk.

A legtöbb videójában forró rezet önt dolgokra, úgy általában bármire, ami a keze ügyébe kerül, és bizony érdekes megnézni, hogy mi történik egyes tárgyakkal, ha olvasztott rezet öntenek rájuk.

Tito most egy Bog Mac-re öntött olvasztott rezet, és bizony elég érdekesen reagált rá az étel. Hát nem igazán tudjuk elképzelni, hogy vajon miből készülhet ez a cucc, ugyanis az olvasztott réz konkrétan lepergett róla egy ideig.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Vajon miből készülhetnek ezek a gyorskaják, ha lepereg róluk az 1100 fokos olvasztott réz? És mi ezeket esszük, nagyon sokan nap mint nap.

Ilyen hőmérsékleten, nemhogy egy lyukat kellett volna égetnie bele, hanem konkrétan abban a pillanatban szénné kellett volna égetnie az egész kaját.

Ehhez képest az elején lepergett róla az olvasztott réz, és egy jó három perc kellett ahhoz, hogy szénné égesse a zsemlét és a húst.

Szóval tényleg fogalmunk sincs, hogy hogyan készülhetnek ezek a kaják. Állítólag több felügyeleti szervezet is ellenőrzi az éttermeket, amik ezeket az ételeket gyártják. Akkor ez mégis hogy lehet?

Szólj hozzá

Hozzászólás