BEJÁRTA AZ INTERNETET A PINGVIN ÉS AZ IDŐS BÁCSI BARÁTSÁGA

BEJÁRTA AZ INTERNETET A PINGVIN ÉS AZ IDŐS BÁCSI BARÁTSÁGA

Nagyon aranyos történet.

[cn-social-icon]

Egy idős bácsi megmentett egy pingvint, és életre szóló barátságot kötöttek.

Bejárta az internetet az idős bácsi története, aki megmentett egy parton fekvő pingvint, majd miután elengedte, pár hónap múlva megjelent nála ismét.

Joao Pereira de Souza, egy 71 éves idős bácsi, aki egy olyat élte meg, amit a világon talán még senki.

loading...

A történet 2011-ben kezdődött, amikor az idős férfi megpillantott egy olajtól tocsogó, haldokló pingvint a tengerparton, ahol él.

Joao úgy döntött, hogy megpróbálja megmenteni a kis pingvin életét, és mindent megtett azért, hogy segítsen neki a felépülésben.

A bácsi minden energiáját beleadva, napokon keresztül ápolta a pingvint, letisztogatta, enni adott neki, és végül a kis pingvin sikeresen felépült. Végül egy idő után Joao visszaengedte a pingvint a tengerbe, azt mondta, hogy egy ideig hezitált a pingvin, de aztán elúszott.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az idős bácsi úgy gondolta, hogy már sosem látja viszont a pingvint, de hatalmas meglepetésére az állat pár hónappal később megjelent a parton.

A férfi nagyon meglepődött, és persze örült a pingvinnek, aki azóta az év nagy részében vele van. A pingvin az évből nyolc hónapot a bácsival van, majd a költési időre elmegy, és később mindig visszajön.

És ez így megy, már öt éve.

Joao elmondta, hogy úgy szereti a pingvint, mintha a gyermeke lenne, és úgy gondolja, hogy a pingvin is szereti őt, hiszen mindig visszamegy. Az állat senki másnak nem engedi, hogy hozzáérjen, csak Joaonak, és ha más próbál meg hozzáérni, akkor rögtön megcsípi.

Az idős férfi elmondta, hogy az a vágya, hogy egyszer ő is meglátogassa a pingvint a szülőhelyén.

Facebook hozzászólások