NAGYSZERŰ ANGOL VIDEÓN MAGYARÁZZÁK EL A MAGYAR NYELVET

loading...

Nagyszerű angol videón magyarázzák el a magyar nyelvet.


Érdemes megnézni ezt a videót.
Mostanában egyre többet foglalkoznak a magyarokkal külföldön is. Vannak akik a magyarság jó oldalával foglalkoznak inkább, és vannak akik a rosszal.

loading...

Ez nem is csoda, hiszen eddig maximum a politika miatt hallhattak rólunk, azonban a 2016-os évben eléggé ismertek lettünk.

A fociban, és az olimpián is elég jó eredményeket értünk el, valamint sok egyéb kisebb bajnokságokon is részt vettünk, így nem is csoda, hogy elég sokan elkezdtek foglalkozni a magyarokkal, és már sokkal kevesebb olyan ember van, akik még soha nem is hallottak az országunkról.

Ha egy külföldit kérdezünk a magyarokról, általában az első dolog az, hogy elmondja, hogy a magyar nyelv az egyik legnehezebb, és ez majdnem igaz is.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Most egy nyelvekkel foglalkozó Youtube csatorna mutatta be a magyar nyelvet.

A videó készítője is rácsodálkozott arra, hogy a magyar nyelvben hogyan használjuk a különböző toldalékokat, sőt, talán ez lepte meg a leginkább.
A videó készítője nagyon rácsodálkozott arra, hogy milyen sokféleképpen képes a magyar toldalékolni a szótöveit, és egy sor nagyszerű példán keresztül be is mutatja, hogy miért is annyira különleges a nyelvünk.
A videóhoz nem árt egy kis alap angoltudás, de anélkül is megérthető és élvezhető.

[apss_share]

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás