EGY SZEGEDI TAXIS SZENTESTE INGYEN VISZI HAZA A BETEG GYEREKEKET A KÓRHÁZBÓL

EGY SZEGEDI TAXIS SZENTESTE INGYEN VISZI HAZA A BETEG GYEREKEKET A KÓRHÁZBÓL
loading...

Egy Szegedi taxis ingyen viszi haza a gyerekeket szenteste a kórházból.


[good_old_share]

Megható történet.
loading...

Sokan szidják a taxisokat, pedig bizony közöttük is vannak jó emberek, és nem csak bunkó taxisok léteznek.

Olyanok is vannak, mint például Berinszki Zoltán, aki egy nagyon megható és szép dolgot tervez szentestére.

Berinszki Zoltán idén ingyen viszi haza szenteste a kisgyerekeket a klinikáról, hogy családjukkal legyenek.

Zoltán ezzel a nehéz helyzetű családokon szeretne segíteni, hiszen számára is fontos az, hogy a családok együtt legyenek karácsonykor.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A taxis olyan gyerekek hazaszállítását vállalta el, akiknek azért kellene a kórházban tölteniük a karácsonyt, mert a szüleiknek nincs pénzük az útiköltségre.
Ha pedig a gyerekek az állapotuk miatt nem hagyhatják el a kórházat, akkor Zoltán a gyerekek családját fuvarozza az a kórházba, hogy a család együtt lehessen.

Zoltán elmesélte a Délmagyarnak, hogy a kislányuk 2006-ban a kórházban töltötte az év végi ünnepeket, ezért január elsején egy egész utasteret megtöltött lufikkal, és elvitte a kislányának a kórházba.

A kislánya pedig nagyon örült a lufiknak, és szétosztotta a többi beteg gyerek között is, Zoltán pedig meghatódott azon, hogy látta, hogy a beteg gyerekek mennyire örülnek a lufiknak.

Így hát elhatározta, hogy idén ingyen hazaszállítja a gyerekeket a kórházból, hogy a családok együtt lehessenek.

Zoltán azt szeretné, ha a kezdeményezéséből egy országos akció lenne, és sokan csatlakoznának hozzá. Mióta elkezdett terjedni az akciója, azóta már többen is csatlakoztak hozzá, és többen is szeretnének segíteni.
Azóta már a Facebookon is létrehoztak egy Taxisok a gyerekekért nevű csoportot, és egyre többen jelzik, hogy ők is szeretnének csatlakozni, és rengetegen köszönik meg a segítséget.

Reméljük, hogy sokan csatlakoznak majd a kezdeményezéshez, és sok család együtt töltheti a karácsonyt.

[apss_share]

loading…


Read previous post:
NÉHÁNY OK, HOGY MIÉRT HALLGASS ZENÉT
NÉHÁNY OK, HOGY MIÉRT HALLGASS TÖBB ZENÉT

Néhány ok, hogy miért hallgass több zenét. [good_old_share] Kutatások bizonyították, hogy a zenehallgatás mennyire egészséges. Valószínűleg eddig is tudta mindenki...

ELKÉPESZTŐ 1938-AS KISFILM KERÜLT ELŐ BUDAPESTRŐL - VIDEÓ
ELKÉPESZTŐ 1938-AS KISFILM KERÜLT ELŐ BUDAPESTRŐL – VIDEÓ

Elképesztő 1938-as kisfilm került elő Budapestről. [good_old_share] Mindenképpen érdemes megnézni. Gyönyörű felvétel került elő Budapestről, egyenesen 1938-ból. Bár a felvétel...

Close