ÉPÍTS 2 SZINTES HÁZAT 750 EZER FORINTBÓL

ÉPÍTS 2 SZINTES HÁZAT 750 EZER FORINTBÓL.
loading...

ÉPÍTS 2 SZINTES HÁZAT 750 EZER FORINTBÓL

[good_old_share]

Napjainkban egyre keresettebbek lesznek a készházak, vagy gyorsházak. Nem is csoda, hisz a hagyományos módon épített házaktól lényegesen olcsóbbak, és ami még nagy előnyük, hogy szinte néhány nap alatt „felhúzhatóak”.

Ezzel a témával már korábban is foglalkoztunk oldalainkon, és most újabb ötleteket mutatunk be azoknak, akik olcsón, és gyorsan szeretnének maguknak készházat építeni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a főváros környékén (még a külterületeken is) 4-5 millió forintba kerül egy telek, de, ha az ember képes kompromisszumot kötni, és az agglomerációban megtalálja azt a környezetet, amely csendes és nyugodt körülményeket biztosít a családja számára, akkor viszonylag olcsón megépíthet egy ilyen kétszintes családi házat.

loading...
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az itt bemutatott konténerház megépítése 750-850 ezer forintból jön ki. Természetesen az építéssel kapcsolatos munkát nem számoljuk, hisz azt mi végezzük.
A készházakkal, vagy (gyorsházakkal) kapcsolatban az alábbi linkekre kattintva is találhatsz érdekes ötleteket!

HIHETETLEN? 4 NAP ALATT FELÉPÍTHETŐ CSALÁDI HÁZ 60 EZER FORINTTÓL

KÉTSZINTES MOBILHÁZ FILLÉREKÉRT

loading…


Kedves Olvasónk! A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, így a közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes

loading…Read previous post:
SMS-BEN TOBOROZNAK A TERRORISTÁK
SMS-BEN TOBOROZNAK A TERRORISTÁK

Sms-ben toboroznak embereket a terroristák. [good_old_share] Jelenleg nyomoznak az eset után. A nem rég történt Brüsszeli terrortámadás után, rengeteg Brüsszeli...

EZ SOKAKNAK NEM FOG TETSZENI-BÖJTE CSABA A BEVÁNDORLÁSRÓL.
EZ SOKAKNAK NEM FOG TETSZENI-BÖJTE CSABA A BEVÁNDORLÁSRÓL

EZ SOKAKNAK NEM FOG TETSZENI-BÖJTE CSABA A BEVÁNDORLÁSRÓL [good_old_share] A modernkori népvándorláshoz rengeteg negatív dolog köthető.   Számtalan szakember hívta...

Close