ADATOK SZERINT ENNYIT HAZUDNAK A KÜLÖNBÖZŐ CSILLAGJEGYŰ EMBEREK

ADATOK SZERINT ENNYIT HAZUDNAK A KÜLÖNBÖZŐ CSILLAGJEGYŰ EMBEREK
loading...

Mennyit hazudnak a különböző csillagjegyű emberek?

[good_old_share]

Most megnézzük a különböző csillagjegyűek személyiségét, legalábbis azt, amit az adatok mutatnak.

Minden ember más. Más a személyiségük, és ebből adódóan teljesen máshogy viselkednek, valamint van aki többet, és van aki kevesebbet hazudik.

Ezt leginkább csak akkor tudjuk meg, ha már megismertünk egy embert. Azonban az adatok szerint a csillagjegyekben is megkereshető az emberek személyisége, így ha megismerjük egy ember csillagjegyét, már sejthetjük azt, hogy mennyit hazudik, vagy hogy viselkedik.

loading...

Kos: 5%

Nagyon rossz színész. Általában őszinte, és nyílt, ebből adódóan nem is nagyon tud hazudni. Kedves az emberekkel és jószívű, ugyan tud hazudni, de általában azzal gyorsan lebukik.

Bika: 20%

A bikák általában őszinte jellemű emberek, akik megvetik a hazugságot és a képmutatást. Nem igazán tudnak szerepeket játszani, és maximum egy jó cél érdekében teszik azt.

Ikrek: 80%

Született színészek. Annyi szerepet játszanak egyszerre, hogy szinte kiismerhetetlenek, bár minden szerepük egy rész az igazi személyiségükből. Csak azokkal tudnak önmaguk, és őszinték lenni, akiket szeretnek.Rák: 95%

Folyamatosan szerepet játszik, és nem mutatja meg önmagát, és nem mutatja ki a valódi érzéseit. Nem hazudik, inkább elhallgatja a dolgokat.

Oroszlán: 90%

Nem mutatja ki az igazi arcát, és mesterien játssza a szerepeket. Elég sokat hazudik, és ha az érdekei úgy kívánják, akkor a valóságot nagyon át tudja színezni.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szűz: 25%

Az álcázás minden formáját megveti. Mindig természete szerint viselkedik. Igaz, nem enged bepillantást a dolgaiba, de másoktól megértést vár el.

Mérleg: 100%

A mérlegek talán a legnagyobb színészek. Annyira jól játsszák a szerepüket, vagy szerepeiket, hogy néha még ők maguk sem tudják eldönteni, hogy valójában milyenek. Rengeteget hazudnak, és mindig tudják, hogy kinek mit mondtak, és szinte sosem hibáznak. Ezt akár egész életükben is képesek csinálni.

Skorpió: 65%

Nem visel álarcokat, és nem hazudik túlságosan sokat, de nagyon titokzatos. Nem enged be akárkit az életébe. Zárkózott személyiség, aki sosem mutatja meg teljesen magát, sokszor azoknak sem, akikben megbízik.

Nyilas: 10%

Egyáltalán nem hazudik, nem álcázza magát, és messze áll tőle a képmutatás. Mindig kimondja amit gondol, és ami a szívén, az a száján. Sokan az őszinteségük miatt nem kedvelik őket.

Bak: 50%

Nem jó színész, de ért annyira hozzá, hogy a külvilág számára kiismerhetetlenné tegye magát. Nem akar senkit sem félrevezetni, de takarja az igazi arcát mindenki előtt. Nagyon nehezen nyílik meg, és könnyen elveszi a bizalmát.

Vízöntő: 75%

Szívesen visel álarcot, és poénkodás formájában mondja el az igazságot. Szeret szerepet játszani, hogy elrejtse azt, amit érez. Örömmel zavarja össze az embereket, mégis tisztességes és megbízható.

Halak: 85%

A félénk Halak nem szívesen adja ki az érzéseit. Kitűnő színész, nagyon vigyáz arra, hogy ne lehessen kifürkészni az igazi énjét.

Read previous post:
ÉPÍTS 2 SZINTES HÁZAT 750 EZER FORINTBÓL.
ÉPÍTS 2 SZINTES HÁZAT 750 EZER FORINTBÓL

ÉPÍTS 2 SZINTES HÁZAT 750 EZER FORINTBÓL [good_old_share] Napjainkban egyre keresettebbek lesznek a készházak, vagy gyorsházak. Nem is csoda, hisz...

SMS-BEN TOBOROZNAK A TERRORISTÁK
SMS-BEN TOBOROZNAK A TERRORISTÁK

Sms-ben toboroznak embereket a terroristák. [good_old_share] Jelenleg nyomoznak az eset után. A nem rég történt Brüsszeli terrortámadás után, rengeteg Brüsszeli...

Close