EGYSZERRE ESNÉNEK TEHERBE AZ IKREK, A KÖZÖS BARÁTJUKTÓL

EGYSZERRE ESNÉNEK TEHERBE AZ IKREK, A KÖZÖS BARÁTJUKTÓL
loading...

Két testvér, akik egyébként ikrek, egyszerre szeretnének teherbe esni.

[good_old_share]

A furcsa csak az a dologban, hogy a testvérek ugyanazzal a férfival vannak együtt.

A testvérek, már 4 éve járnak együtt ugyanazzal a férfival, és most egyszerre szeretnének tőle gyereket is. Anna és Lucy elmondták az egyik hírportálnak, hogy egy-két éven belül szeretnének gyereket vállalni, és lehetőleg egyszerre szeretnének teherbe esni, mert nekik fontos az, hogy a testük ugyanúgy nézzen ki.

loading...

A két testvérnek az a legfontosabb, hogy ugyanúgy nézzenek ki. Ezt az is bizonyítja, hogy az elmúlt években, 250 ezer dollárt, azaz átszámítva több mint 70 millió forintot költöttek arra, hogy mégjobban hasonlítsanak egymásra. mindkettőjüknek volt mellnagyobbító műtétje, és mindketten feltöltették az ajkukat is.

És akkor arról még nem esett szó, hogy a két nő étrendje is tökéletesen megegyezik. Mindketten ugyanazt a szigorú diétát követik és ugyanazt eszik, lehetőleg ugyanakkor. Ráadásul teljesen ugyan azokat a ruhákat is hordják.

Anna elmondta, hogy ha a testvére Lucy, sétálni megy, akkor neki is sétálnia kell, hogy ugyanannyi kalóriát égessenek mind a ketten. Azt is elmondta, hogy sokan bolondnak nézik őket emiatt, de éket ez egyáltalán nem érdekli, hiszen ők így érzik jól magukat.

„Egyáltalán nem érdekel minket, ki, mit gondol rólunk. Csak az számít, hogy mi boldogok vagyunk így.”

A férfi pedig Ben, akivel már 4 éve együtt vannak, és most egyszerre szeretnének gyereket is tőle. Bersze Ben-t ez egyáltalán nem zavarja.

 „Korábban soha nem randiztam egyszerre két nővel, ezért érthető, hogy igyekeztem óvatosan belevágni a dologba. Ma már el se tudom képzelni máshogy az életem, sőt, megtanultam azt is, hogyan tehetek boldoggá egyszerre két nőt is”

Mondta Ben, aki azt is elmondta, hogy a kapcsolatuk elején, még gondot okozott neki az, hogy mindkét lánnyal ugyanannyi időt töltsön, de ma már egyáltalán nem okoz gondot.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Read previous post:
ADATOK SZERINT ENNYIT HAZUDNAK A KÜLÖNBÖZŐ CSILLAGJEGYŰ EMBEREK
ADATOK SZERINT ENNYIT HAZUDNAK A KÜLÖNBÖZŐ CSILLAGJEGYŰ EMBEREK

Mennyit hazudnak a különböző csillagjegyű emberek? [good_old_share] Most megnézzük a különböző csillagjegyűek személyiségét, legalábbis azt, amit az adatok mutatnak. Minden...

ÉPÍTS 2 SZINTES HÁZAT 750 EZER FORINTBÓL.
ÉPÍTS 2 SZINTES HÁZAT 750 EZER FORINTBÓL

ÉPÍTS 2 SZINTES HÁZAT 750 EZER FORINTBÓL [good_old_share] Napjainkban egyre keresettebbek lesznek a készházak, vagy gyorsházak. Nem is csoda, hisz...

Close